Woonbeton Amsterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Lounge en loftstijl – woonbeton in Amsterdam professioneel laten leggen

Vanuit de vestiging in Amsterdam levert G-vloeren BV hoogwaardig woonbeton van superieure kwaliteit aan ondernemers, winkeliers en woningbezitters. Een woonbeton vloer wordt vaak aangeduid als een vloer voor de ruime woonzolder, maar inmiddels passen wij woonbeton ook in tal van andere ruimten in woningen en winkels in Amsterdam toe. Als u denkt aan woonbeton, dan denkt u aan een grijs getinte vloer die eruit ziet en aanvoelt als beton. Maar woonbeton is veel meer, vooral veelzijdiger en bovendien aan te leggen in diverse kleuren en oppervlaktestructuren, dus niet alleen in saaie grijstinten. Maar wat is de opbouw van woonbeton nou eigenlijk precies, waar bestaat woonbeton uit? Een vraag die in onze Amsterdamse showroom keer op keer wordt gesteld. Simpel gezegd: woonbeton is een cementgebonden afwerking die kan worden aangelegd in dikten van 20 tot 80 mm. Het is bovenal een op ambachtelijke wijze aangebrachte vloer die bestaat uit een mix van epoxy of polyurethaan met als toevoegingen; schoongebrand zand, vulstoffen en mineralen alsmede natuurlijk kleurpigmenten. Woonbeton creert een minimalistische karakter en een zeer strakke uitstraling en mag met recht het predikaat “design betonvloer” krijgen.

Waarom een woonbeton vloer van G-vloeren Amsterdam?

Woonbeton is onslijtbaar, watervast, in kleur aan te brengen en bovenal zeer eenvoudig te onderhouden. Er zijn nog een paar andere redenen voor u als Amsterdamse woningbezitter of ondernemer om voor woonbeton te kiezen: woonbeton is moeiteloos te combineren met vloerverwarming, de vloer heeft een uitstekend vuilafstotend karakter en is nog krasvaster dan bijvoorbeeld een gietvloer. Woonbeton kunt u in uw woning in Amsterdam combineren met betonlook wanden zodat uw interieur er zeer harmonieus uit gaat zien, u creëert dus een zeer modern, strak maar bovenal een zeer duurzaam en toekomstbestendig interieur.

Professionele uitvoering van woonbeton vloeren door ons Amsterdamse uitvoeringsteam

G-vloeren BV Amsterdam beschikt over een zeer goed geschoold uitvoeringsteam voor de applicatie van woonbeton. Ook als uw budget niet al te ruim is, kunt u met woonbeton toch al zeer fraaie afwerkingen bewerkstelligen. Wanneer het woonbeton vanaf de betoncentrale wordt aangeleverd, gaan wij aan het werk om uw vloer zo snel mogelijk dicht te leggen. Voor het storten kunnen alle werkzaamheden wat betreft leidingwerk en vloerverwarming door ons worden voorbereid. G-vloeren BV is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwverenigingen zodat u als consument of ondernemer een gegarandeerde woonbeton kwaliteit in Amsterdam kunt verwachten inclusief gunstige leveringsvoorwaarden en garantiestellingen.

Meer weten over woonbeton laten aanleggen in Amsterdam? Vraag onze technische experts voor een vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten