Woonbeton Apeldoorn

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton Apeldoorn is een combinatie die in deze stad in Gelderland in allerlei soorten woningen is terug te zien. G-vloeren is daarbij dé specialist die met het aanbrengen van woonbeton in Apeldoorn actief is. Wij zijn dan ook werkzaam in alle wijken en buurten, van Brinkhorst in West tot Rivierenkwartier in Oost. Woonbeton neemt bovendien als cementgebonden vloer merkbaar toe in populariteit onder de inwoners in Apeldoorn. Dat is uiteraard niet voor niets, want de vele voordelen van deze vloer zijn gewoon grandioos te noemen.

Woonbeton Apeldoorn: pure luxe in huis

Woonbeton in Apeldoorn staat voor pure luxe in huis. Daarbij heeft u de keuze om bijvoorbeeld de woonkamer exclusief en luxe in te richten. Of dat eveneens te doen in de slaapkamers net als in de hal. Bovendien is het ook een vloer die perfect in de keuken past vanwege de watervaste laag en de optimale hygiënische eigenschappen. Woonbeton in Apeldoorn is in uw woning gewoonweg een verrijking van het dagelijkse leven. Dat merkt u aan het comfort net als aan de natuurlijke sfeer, stijlvolle karakter en niet te vergeten aan het onderhoudsgemak. Pure luxe in uw huis in Apeldoor begint bij de basis en dat is het maken van een keuze voor woonbeton.

Geweldige vloer om op te wonen

Woonbeton in uw woning in Apeldoorn staat garant voor een fantastische vloer om op te wonen. In elk huis is het belangrijk om het comfort voor de bewoners te optimaliseren. Dat is met de keuze voor deze cementgebonden vloer in elk geval al verzekerd. G-vloeren maakt namelijk van de beste materialen gebruik en dat draagt bij aan het verhogen van het comfort. Het comfort uit zich niet alleen in de woonbeleving, maar ook in het kader van praktisch gemak, waarbij de schoonmaak echt een fluitje van een cent te noemen is. Woonbeton is verder van zichzelf al een vloer die nadat wij deze gerealiseerd hebben al fijn en warm aanvoelt.

Warme voeten en hoog warmterendement

Op het al aanwezige comfort is naar wens nog een schepje bovenop te doen of liever gezegd onder, want vloerverwarming verhoogt het woongenot nog meer. Het is de perfecte combi onder de naadloze vloeren, want het materiaal geleidt op een geweldige manier de warmte die naar het oppervlak komt. Vloerverwarming is bovendien als hoofdverwarming toe te passen en dat voorziet in een extra voordeel. Er hoeven dan geen radiatoren meer aanwezig te zijn, zodat de ruimtelijke uitstraling van naadloos woonbeton helemaal perfect tot zijn recht komt.

Kosten woonbeton Apeldoorn

De prijs is altijd een interessant gegeven bij de aanschaf van een vloer en zo geldt dat ook voor de kosten woonbeton in Apeldoorn. G-vloeren windt geen doekjes om de prijzen en voorziet dan ook in een heldere prijsindicatie. Bij interesse in woonbeton voor uw woning in Apeldoorn bepalen wij ook nog eens graag de exacte prijs. Dat is mogelijk als u nu van de gelegenheid gebruikmaakt om een offerte aan te vragen. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bent u op afspraak welkom in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten