Woonbeton appartement

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een nieuw of bestaand appartement is op allerlei manieren van een moderne inrichting te voorzien. De basis van het samenstellen van het interieur begint veelal met nadenken over de vloer. Bij G-vloeren is de combinatie woonbeton appartement populair bij een voorkeur voor een exclusieve en stijlvolle inrichting met een strakke look. Het strakke karakter is aanwezig door de naadloze uitvoering. Het design en de sfeer in het appartement is te bepalen door onder meer rekening te houden met de kleur van woonbeton. Wat dat betreft zijn er allerlei mogelijkheden om een design in kleur en verwevenheid van patronen tot uiting te laten komen. Wij laten u in onze showroom graag kennismaken met inspirerende ideeën voor woonbeton in uw appartement.

Betonvloer appartement: maak kennis met de voordelen

Woonbeton in een appartement is in de eerste plaats een stijlvolle vloeroplossing. Daarmee legt u dus een perfecte basis om de rest van het interieur op af te stemmen. Een van de grote voordelen van woonbeton in appartementen is dat het een moderne en onderhoudsarme vloer betreft. In deze moderne tijd is het prettig als er niet veel tijd nodig is voor de schoonmaak van het appartement. Dat is met woonbeton dan ook het geval, want deze vloer is in een handomdraai weer helemaal schoon te toveren. Het oppervlak stoot vuil en stof af in plaats van aan te trekken. Een stofwisser en stofzuiger is alles wat nodig is om woonbeton schoon te krijgen. Bovendien is woonbeton in een appartement ook heel geschikt als u of iemand van uw gezin last heeft van allergieën. Een ander voordeel van ons woonbeton is dat deze een uniek uiterlijk krijgt en daardoor ook nergens anders op de wereld een gelijke uitvoering te herkennen is. Verder geldt dat woonbeton in appartementen in het ultieme comfort voorziet, waarbij desgewenst vloerverwarming eveneens is aan te brengen.

  • Modern en onderhoudsarm
  • Hygiënisch
  • Simpel te reinigen
  • Uniek design
  • Slijtvast en duurzaam

Woonstijlen inspiratie met woonbeton

Woonbeton in appartementen is in allerlei kleuren en in uiteenlopende designs door G-vloeren te plaatsen. Industriële woonstijlen zijn populair en blijven een trend vormen waar geen einde aan komt. Woonbeton past daar heel goed bij en heeft zelfs als voordeel een industriële woonstijl te benadrukken. Zo zijn er ook moderne woonstijlen waar het interieur vooral strak en wellicht minimalistisch is uitgevoerd. Ook in dergelijke appartementen is woonbeton als een ideale vloer te zien. Er zijn grijstinten waar veel vraag naar is en dat is niet voor niets. Dat komt omdat grijs nu eenmaal past bij elke andere kleur, variërend van groen tot geel en van blauw tot rood. Ook past grijs woonbeton natuurlijk geweldig bij wit en zwart in het interieur net als bij een verscheidenheid aan materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout net als aan staal of aan glas, maar ook aan bamboe en kunststof.

Ruimtelijk effect

Een luxe appartement is ruim van opzet en woonbeton versterkt dat karakter. In kleinere appartementen is woonbeton eveneens een goede keuze, want deze vloer voorziet in een ruimtelijke effect. Het is niet voor niets dat deze vloer bij ontwerpers van interieurdesigns zo populair is om toe te passen in een appartement. Het ruimtelijke effect ontstaat door het naadvrij aanbrengen van deze betonvloer.

Geluidsisolatie

Het is in een appartementencomplex belangrijk om met geluidsisolatie rekening te houden als u een vloer laat aanbrengen. Niet iedere vloer is geluiddempend, maar woonbeton heeft van zichzelf al geluiddempende eigenschappen. Dit geldt zowel voor contact- en luchtgeluiden, zodat u, maar ook uw buren geen geluidshinder ervaren bij de toepassing van deze vloer. Het is overigens ook mogelijk om woonbeton van vloerisolatie te voorzien en dit te combineren met vloerverwarming.

Gebruik woonbeton specifieke delen appartement

De woonkamer in uw appartement is ideaal om woonbeton te plaatsen als u van een luxe en stijlvolle uitstraling houdt. Deze vloer is echter ook geschikt om in andere ruimtes aan te brengen, zoals in slaapkamers. Het is zelfs mogelijk om eenheid te creëren in het hele appartement door overal woonbeton te leggen, van woonkamer tot keuken en van slaapkamer tot slaapkamer.

Waarom woonbeton in uw appartement?

Comfort, gemak en eenheid met een luxe design. Dat is in het kort waarom woonbeton voor uw appartement een ideale keuze is. Het is een fijne vloer om op te lopen en makkelijk om te onderhouden. Daarmee wordt al aan de basisvoorwaarden voor woonplezier voldaan, maar de uitstraling is de echte verschilmaker. Bovendien kiest u bij deze vloer voor een lange termijnoplossing, want het woonbeton in uw appartement is duurzaam en heeft een lange levensduur. Dit is overigens ook een reden waarom wij aanraden om bij de keuze voor een kleur rekening te houden met veranderende interieurkleuren. Kiest u een neutrale kleur dan is het gemakkelijker om kleuren in het interieur van uw appartement te veranderen.

Kom naar onze showroom

Wilt u meer weten over woonbeton in appartementen dan raden wij u aan om even een afspraak te maken. Onze showroom is geopend om u op afspraak te ontvangen en wij voorzien u dan graag van persoonlijk advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten