Woonbeton Arnhem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton Arnhem is als een combinatie te omschrijven die voor de meest uiteenlopende typen woningen geschikt is. Bijvoorbeeld voor de woningen in de binnenstad, zoals in het Rijnkwartier net als in het Korenkwartier en in het Janskwartier. Of voor mooie appartementen in Arnhem-Noord en voor nieuwbouw in Arnhem-Zuid. G-vloeren is dé professional als het gaat om de realisatie van woonbeton in Arnhem in elk deel van de drie stadsdelen.

Woonbeton in Arnhem als stijlvolle en chique vloer

De keuze voor woonbeton in Arnhem wordt vaak gemaakt door mensen die een voorkeur hebben voor een stijlvolle en chique vloer. Daarbij komt dat woonbetonvloeren zo zijn samen te stellen dat deze in uitstraling zijn aan te passen. U hoeft daarbij alleen maar rekening met de kleur te houden net als met de mate van grofheid van de structuur die in een verweven patroon in het oppervlak is aan te brengen. Stijlvol, chique en uniek zijn de kenmerken die van toepassing zijn op het woonbeton dat wij in Arnhem aanbrengen. Wij voorzien daarbij in een afwerking op maat voor een vloer met een minimalistisch, strak, naadloos en modern design.

Vele voordelen om van te profiteren

Woonbeton in Arnhem in huis hebben liggen als ultieme vloerafwerking op een hoog kwaliteitsniveau biedt allerlei voordelen. Het is bijvoorbeeld een vloer die watervast is en slijtvast is, waarbij de reiniging zeer eenvoudig uit te voeren is. Een stofzuiger, stofwisser of dweil is voldoende om uw woonbeton in Arnhem in een perfecte conditie te houden. Daarnaast is het een vloer die gewoon in een fijn comfort voorziet en lekker warm aanvoelt. Het is overigens gewoon mogelijk om bij G-vloeren de keuze te maken voor het laten aanbrengen van vloerverwarming onder deze bijzonder fraaie vloer. Dat verhoogt uiteraard het warmtecomfort nog meer met een gelijkmatige warmteverdeling. Nog een voordeel is dat er vele kleuren beschikbaar zijn en dat er een mogelijkheid is om woonbeton in de badkamer aan te brengen met een waterwerende coating.

Kwaliteit op het hoogste niveau

De kwaliteit van woonbeton in Arnhem voor allerlei soorten woningen en appartementen uit zich in de duurzaamheid van het materiaal. Dat is slechts nog maar één onderdeel van de kwaliteit, want G-vloeren biedt u eveneens een uitmuntende service. Zo voorzien wij gedurende het hele proces in contactmomenten. Bijvoorbeeld vlak voor de uitvoering van woonbeton in Arnhem, want dan komt onze uitvoerder bij u langs om onder meer de laatste en definitieve metingen te verrichten. Wij voorzien namelijk niet alleen graag in de beste naadloze vloeren, maar ook in het bieden van de beste service.

Maak een afspraak

Het aanvragen van een offerte woonbeton voor uw woning in Arnhem is online te regelen. Wij willen u echter ook graag persoonlijk van dienst zijn met een advies op maat en daarvoor is het mogelijk om persoonlijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Uw wensen voor de kleur en het design vormen voor ons het uitgangspunt om woonbeton voor uw woning in Arnhem op maat samen te stellen. Bovendien voorzien wij u daarbij graag van nog meer inspiratie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten