Woonbeton Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vraag naar woonbeton in Breda is de afgelopen jaren zichtbaar toegenomen. Het is dan ook een vloer die aan hoge eisen voldoet als het om kwaliteit, duurzaamheid, stijl, comfort en warmte gaat. G-vloeren is leverancier en uitvoerder van woonbeton in Breda en is zowel inzetbaar voor de realisatie van deze vloer in nieuwbouw als in de bestaande bouw. Wij komen als naadloze vloerenspecialist overal in Nederland en dus ook in Noord-Brabant in Breda van Haagpoort in Zuid tot Biesdonk in Noord en van de nieuwere buurt Westerpark in Breda-West tot Heusdenhout in Oost.

Woonbeton Breda met originele en bijzondere eigenschappen

De unieke eigenschappen van woonbeton maken de vloer voor vrijwel elk type woning in Breda geschikt. Het is tenslotte een vloer die gemak en comfort in huis brengt en duurzaamheid combineert met onderhoudsgemak. Woonbeton in Breda in uw woning laten aanbrengen, voorziet in een fijne vloer om op te leven. Het is een cementgebonden vloer en wat dat betreft is er sprake van een duurzaam karakter. De lange levensduur draagt eveneens bij aan dat karakter.

Onderhoudsvrij en hygiënisch

Het onderhoudsgemak is van toepassing omdat het een naadloos vloersysteem is dat uit een oppervlak heeft dat uit één geheel bestaat. Dat maakt dat er nog een unieke eigenschap op van toepassing is, want het woonbeton is daardoor ook hygiënisch. Ideaal dus om in uw woning in Breda van de woonkamer naar de keuken door te laten lopen. Verder is het een vloer die warmte met zich meebrengt en extra veel warmte biedt als u er vloerverwarming onder laat aanbrengen. Deze combinatie is voor uw woning in Breda overigens uit te voeren door G-vloeren.

Luxe look en feel

De luxe look en feel is met woonbeton in Breda in elk type woning of appartement te realiseren. Ons woonbeton staat bekend om de geweldige kwaliteit, wat uiteraard bijdraagt aan de uitstraling. De luxe look en feel komt tot stand door de combinatie van materialen, professionele manier van aanbrengen en het design. Er is een persoonlijke touch toe te voegen aan de look en feel. Dat komt omdat wij niet alleen een ruime keuze uit kleuren bieden, maar het design eveneens naar eigen voorkeur is samen te stellen. Chique en strak is bijvoorbeeld een mooi design, maar het kan ook allemaal wat robuuster en levendiger.

Showroom: bij ons treft u alles onder één dak

Heeft u interesse om woonbeton te laten aanbrengen in uw woning in Breda en wilt u daarbij van advies worden voorzien? G-vloeren heeft woonbetonspecialisten in huis en biedt u een complete service onder één dak aan in onze showroom. Maak een afspraak om woonbeton in Breda te laten aanbrengen als vloer die volledig naar uw smaak is. Onze woonbetonspecialist denkt daarbij graag met u mee en voorziet u van inspirerende ideeën en voorbeelden. Ook de kleuren zijn te bekijken net als dat u met verschillende designs kennismaakt. In onze showroom maakt u bovendien alvast kennis met onze persoonlijke service die klantgericht is. Zo voorzien wij u van uitgebreide informatie over het vervolg van het traject voor het aanbrengen van woonbeton in Breda.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten