Woonbeton Delft

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Delft in uw woning of bedrijfspand laten aanbrengen door een echte specialist? G-vloeren is een familiebedrijf met een uitgebreide expertise op het gebied van realisatie van deze schitterende naadloze vloersoort. Bij ons staat service echt hoog in het vaandel en onze klantgerichte benadering is gedurende het hele traject merkbaar. Bovendien voorzien wij in de hoogste kwaliteit materialen en ervaren vakkrachten voor het aanbrengen van woonbeton in Delft. In deze stad in Zuid-Holland zijn wij actief in alle wijken van Tanthof tot Ruiven en van Buitenhof tot Voordijkshoorn. Ons woonbeton is zowel toe te passen in renovatiewoningen als in nieuwbouwwoningen in woonkamers, keukens en slaapkamers net als met een waterwerende coating in badkamers.

Woonbeton Delft: eigentijds en elegant

Eigentijds en elegant zijn de beschrijvende kenmerken als het om de uitstraling gaat van deze mooie vloer. Als uw voor woonbeton in Delft kiest in uw nieuwbouwappartement of bestaande woning dan ontstaat er een smaakvolle basis in het interieur. Een trendy vloer die simpelweg aansluiting vindt bij de meest uiteenlopende interieurstijlen. Er is bijvoorbeeld een chique look te realiseren met woonbeton in Delft voor een stijlvol interieur. Of een meer zwierige uitstraling door het betoneffect wat meer levendig naar voren te laten komen. Stoer, robuust, verfijnd, u noemt het maar en wij zorgen ervoor. Daarbij heeft u uiteraard ook nog eens de keuze uit een rijk kleurenaanbod, waarin deze vloer te realiseren is.

Hoe gaan wij te werk?

Wij nemen de tijd voor u als u woonbeton in Delft wilt laten aanbrengen. Als eerste ontvangen wij u graag in onze showroom. Een persoonlijke ontmoeting in onze showroom waar alles zich onder één dak bevindt, is een prima basis om uw droomvloer samen te stellen. Zo hoort onze woonbetonspecialist niet alleen uw wensen aan, maar wordt er concreet meegedacht als het bijvoorbeeld om de kleur en het design gaat. Wij denken in mogelijkheden en in oplossingen en zijn daarin praktisch en theoretisch onderlegd.

Praktisch meedenkend

Heeft u bijvoorbeeld tegels liggen waarover u woonbeton wenst aan te brengen in uw woning in Delft? Dat vormt geen enkel probleem, want deze vloer is daarover aan te brengen. Dat scheelt u natuurlijk weer tijd en geld omdat er geen sloopwerk aan te pas komt. Pas als u helemaal tevreden bent met het concept stellen wij de vloer samen en komt het vervolgtraject aan bod. Onze uitvoerder komt vlak voor de realisatie nog bij uw woning langs in Delft om de laatste gang van zaken door te spreken en metingen te verrichten.

De uitvoering

Woonbeton in Delft aanbrengen start met de voorbereiding van de ondervloer om daarna het materiaal aan te brengen om vervolgens te gaan vlinderen. Het polijsten voorziet in de bijzondere uitstraling van de verweven betonstructuur. Na de droging impregneren wij de vloer met een wax die over beschermende kenmerken beschikt. Het onderhoud van deze vloer bestaat uit de schoonmaak, waarbij u verder geen tijd kwijt bent aan groot onderhoud. Wilt u woonbeton in Delft laten aanbrengen door G-vloeren? Maak een afspraak en kom naar onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten