Woonbeton Den Bosch

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Den Bosch tot stand laten brengen in uw woning of bedrijfspand is specialistenwerk. Daarom is het verstandig om met een expert in woonbeton in zee te gaan die uw woning in Den Bosch mooier maakt met deze prachtige vloer. G-vloeren is dé expert die u zoekt en als familiebedrijf over een uitgebreide ervaring beschikt in de realisatie van schitterende naadloze vloeren. Woonbeton is daarbij een van onze specialiteiten en Den Bosch valt onder ons werkgebied, want wij werken in heel Noord-Brabant net als in de rest van Nederland.

Woonbeton Den Bosch: smaakvol en stijlvol

Het aanbrengen van woonbeton in Den Bosch in uw bestaande woning of in een nieuwbouwappartement staat garant voor een smaakvolle en stijlvolle basis in uw interieur. Deze vloer straalt in alles luxe uit. Dat heeft onder meer te maken met de materialen die wij gebruiken. Die zijn van de hoogste kwaliteit met geselecteerde zuivere grondstoffen als fijn zand en cement gecombineerd met kleine kiezels. De kwaliteit is belangrijk voor de luxe uitstraling, maar uiteraard geldt dat eveneens voor de uitvoering van het gekozen design en kleur van woonbeton voor uw woning in Den Bosch. De afwerking is overigens uit te voeren met een matte look of in een hoogglans uitstraling.

Inspirerende ideeën in overvloed

Een van de vele voordelen van woonbeton in Den Bosch laten aanbrengen als basis in uw interieur is dat er inspirerende ideeën in overvloed zijn. Heeft u bijvoorbeeld een mooie woning in Den Bosch in de historische binnenstad en wilt u deze modern en stijlvol inrichten? Woonbeton staat bekend om het minimalistische karakter op het gebied van design en looks. Het is namelijk een strakke vloer die uit een aaneengesloten geheel bestaat en alleen daarom al fantastisch staat in een moderne inrichting. Het is echter ook zo dat een industrieel interieur met roestvrij staal, hout en glas ideaal past bij woonbeton in het interieur. Er zijn wat dat betreft echt allerlei opties mogelijk en wij willen u graag met nog veel meer inspirerende ideeën laten kennismaken.

Woonbeton en de vele voordelen

Een eerste voordeel is dat woonbeton in Den Bosch in uw woning in allerlei kleuren is aan te brengen. Een tweede voordeel is dat deze vloer slijtvast en watervast te noemen is en met een waterwerende coating overigens ook in de badkamer is toe te passen. Een combinatie met vloerverwarming voorziet bovendien in een uitstekende rendement en in warme voeten. Bovendien is er sprake van een vloer die gelet op de bestanddelen duurzaam en milieuvriendelijk te noemen is en waar een lange levensduur aan is gekoppeld. Het onderhoud behoeft geen verdere toelichting dan dat een normale schoonmaak voldoende is. De uitstraling is fantastisch en er is een ruimtelijk effect waar te nemen omdat naden ontbreken. Is er dan ook een nadeel te benoemen? Ja, als u binnen een jaar weer gaat verhuizen is deze vloer niet mee te nemen. Wilt u in uw woning in Den Bosch woonbeton laten aanbrengen door een betrouwbare specialist dan horen wij graag van u.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten