Woonbeton Dordrecht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton Dordrecht aangelegd door dé specialist in deze naadloze vloeren. Dat is de beste manier om verzekerd te zijn van een perfecte vloerafwerking in uw woning, winkel of kantoor in Dordrecht. Wij zijn bekend in Dordrecht dat tot ons werkgebied behoort en zijn dan ook overal in deze plaats inzetbaar. Bijvoorbeeld om uw woning in Reeland van het schitterende vloersysteem te voorzien of uw huis in de stadswijk Sterrenburg. G-vloeren is de onbetwiste specialist in de realisatie van woonbeton in Dordrecht en onze klantgerichte benadering is een vast onderdeel van onze persoonlijke service.

Woonbeton Dordrecht: uniek ambachtelijk

U krijgt niet zomaar een vloer met de realisatie van woonbeton in Dordrecht. Het is namelijk een vloer die ambachtelijk uniek te noemen is. Dat komt door de manier van aanbrengen, waardoor er geen enkele vloer ter wereld is die er hetzelfde uitziet of uit komt te zien. Woonbeton in Dordrecht dat door ons wordt aangebracht, is dan ook echt uniek ambachtelijk te noemen. Daar komt nog bovenop dat er weinig andere vloeren zijn die een uitstraling hebben als van woonbeton. Het is een van de superieure vloeren in ons assortiment die garant staat voor een modieuze verfijning van uw interieur. De finishing touch voor de look en feel bepaalt u daarbij helemaal zelf. Zo kan het allemaal net wat robuuster en stoerder in plaats van heel elegant en stijlvol. Het design is wat dat betreft te bepalen door de unieke ambachtelijke verwerking van het cementgebonden materiaal.

Waaier met keuze uit allerlei kleurtinten

Bij woonbeton in Dordrecht legt u misschien al snel de connectie met de kleur van echt beton en die is doorgaans saai grijs. Onze waaier van kleuren biedt u echter veel meer keuze dan alleen de standaardtint grijs. Er zijn allerlei tinten grijs die perfect passen bij een modern en minimalistisch interieur of bij een industriële inrichting om het betoneffect te optimaliseren. De waaier met kleuren voorziet echter ook in meer warme tinten die goed passen bij een elegant interieur of bij een inrichting met een natuurlijk look, zoals een Scandinavisch of landelijk interieur. Laat u anders inspireren door de kleuren voor woonbeton voor uw woning in Dordrecht te bekijken aan de hand van kleurvoorbeelden.

Aanwinst in alle opzichten

Woonbeton in Dordrecht laten aanbrengen in uw woning, kantoor of winkel is een regelrechte aanwinst. Het woonplezier in uw woning neemt in meerdere opzichten toe. Niet alleen vanwege de classy uitstraling, maar zeker ook door het comfort. Als het woonbeton in Dordrecht eenmaal door ons geplaatst is, merkt u dat pas in het echt. Het is een fijne vloer om op te leven met een uitstekend comfort qua warmte en loopbeleving. Daarnaast is het ook gewoon een ideale vloer voor wat betreft de duurzaamheid. U mag zeker op een lange levensduur rekenen, want deze vloer is slijtvast. Het onderhouden van deze vloer is bovendien echt gemakkelijk, want meer dan schoonmaak hoeft er niet aan te pas te komen. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken om onze showroom te bezoeken, neem dan contact op met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten