Woonbeton Flevoland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton Flevoland staat voor G-vloeren die als woonbetonspecialist in het hele land actief en bekend is. De provincie Flevoland vormt een van onze werkgebieden en daarbij komen wij in grote plaatsen als Almere, Lelystad en Dronten en in kleinere plaatsen als Tollebeek en Marknesse. Voor woonbeton in Flevoland weten zowel particulieren als bedrijven ons snel te vinden. Dat komt omdat wij de beste kwaliteit bieden en persoonlijke service op een hoog niveau hebben staan. Maak hieronder kennis met alle opties die wij bieden net als met de kosten en natuurlijk met alle voordelen.

Woonbeton Flevoland: aanwinst voor woning en bedrijf

Woonbeton in Flevoland is voor elk type woning en voor vele soorten bedrijven een regelrechte aanwinst. In uw woning is het een vloer die sfeer brengt en fijn en comfortabel aanvoelt. In uw winkel of kantoor is het een vloer die een stijlvol karakter benadrukt en naar wens met elegantie of met een stoere look is te voltooien. De praktische kenmerken brengen eveneens voordeel met zich als u kiest voor woonbeton in Flevoland. Denk daarbij maar aan het gemak van de schoonmaak en de hygiëne die bij deze vloer zonder naden optimaal te noemen is. Het is een vloer die u dan ook veel te bieden heeft als het om wooncomfort en woonplezier gaat net als voor bedrijfsmatige commerciële doeleinden.

Opties design, kleur en afwerking

Als wij woonbeton in Flevoland aanbrengen dan is dat altijd een unieke vloer. Dat is een garantie die u in elk geval al binnen heeft. Bij uniek gaat het dan ook om echt uniek zijn in uitstraling en design. Dat heeft met de ambachtelijke werkwijze te maken, zodat geen enkel design er hetzelfde uit komt te zien. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende opties op het gebied van design en kleur en als het om de afwerking gaat. Kleuren zijn in allerlei mooie tinten te kiezen, waarbij grijstinten en natuurtinten het meest populair zijn. Door voor een bepaald design te kiezen, heeft u de mogelijkheid om invloed op de sfeer uit te oefenen. Robuust is een optie net als verfijnd en elegant of juist weer heel stoer. De opties voor afwerking van woonbeton in Flevoland hebben onder meer betrekking op het aanbrengen van extra antislip of een extra krasvaste coating. Laat u informeren door G-vloeren over alle mogelijkheden en uiteraard om inspiratie op te doen.

Offerte op maat voor woonbeton in Flevoland

Woonbeton in Flevoland stellen wij op maat samen door goed naar uw wensen te luisteren. Daaruit volgt een offerte op maat, zodat u inzicht krijgt in de totale kosten. De prijs van woonbeton in Flevoland hangt onder meer af van het totale oppervlak net als van extra toevoegingen en andere elementen. Dat is ook een reden dat wij u graag van een offerte op maat voorzien, want dat is de enige manier waarop u echt duidelijkheid krijgt over de kosten. Overigens verwelkomen wij u graag eerst in onze showroom om u alles over de mogelijkheden te vertellen en maatwerk te leveren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten