Woonbeton gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Waarom kiezen voor een woonbeton gietvloer?

Er zijn meerdere redenen waarom u voor een woonbeton gietvloer zou kunnen kiezen. Misschien wilt u een zo natuurlijk ogende vloer in een bepaalde grijs- of zandtint, misschien is juist het decoratieve effect van woonbeton (en bepaald effect, ‘tekening’ of structuur in uw vloer) iets waar u naar zoekt. Welke reden u ook heeft, uw zoektocht naar de mooiste ambachtelijk aangelegde woonbetonproducten begint bij G-vloeren. Wij leveren woonbeton gietvloeren voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. In onze showroom kunt u bijvoorbeeld alle geleverde woonbeton gietvloeren rustig bekijken voordat u een keuze maakt. Onze technische advisieurs kunnen u adviseren over de voor u meest geschikte woonbetonproduct. Daarbij speelt het beoogde eindresultaat natuurlijk een grote rol, maar ook het ruimtegebruik, kosten per m2 en de ondergrond komen tijdens een kennismakingsgesprek altijd aan de orde.

Wilt u weten welke woonbeton gietvloer voor u optimaal geschikt is? Bezoek onze showroom! Bel met G-vloeren tijdens kantooruren oor een afspraak via 020 – 846 36 94,U kun ook een Email sturen naar info@g-vloeren.nl.

Woonbeton – Een superieure gietvloer, maar dan cementgebonden

Het gieten van een dunne afwerking (3 tot 4 mm) over een betonnen ondergrond heeft diverse voordelen. De droogtijden zijn uitzonderlijk kort, er hoeven geen bouwkundige zaken te worden aangepast en u heeft keuze uit honderden kleurstellingen, structuren en afwerkingsniveau ’s. Dat is dan ook misschien wel de meest gehoorde reden om voor een woonbeton gietvloer te kiezen, de enorme keuze in tint, afwerking en het op maat samen te stellen uiterlijk. Het product heeft bij uitstek een ambachtelijk karakter en is in tegenstelling tot allerlei industrieel ogende producten tijdloos en decoratief.

“De trend gaat steeds meer naar een zo maximaal ruimtelijk effect zien te bereiken met zo minimaal mogelijke middelen,

wat dat betreft biedt de woonbeton vloer zeker een uitkomst.”

De voordelige eigenschappen van de woonbeton gietvloer

Naast alle veelgehoorde esthetische kenmerken die van toepassing kunnen zijn op de woonbeton gietvloer, zijn de functioneel-technische aspecten zeker van belang. Woonbeton gietvloeren worden na droging goed gepolijst zodat er een dichte vloerstructuur wordt verkregen. In combinatie met het aanbrengen van een waterwerende waslaag wordt de uiteindelijke afwerking zeer waterafstotend en poriëndicht. Dit maakt het product ook toepasbaar in bijvoorbeeld badkamers en andere sanitaire ruimten. Andere gunstige eigenschappen van woonbeton gietvloeren zijn de uitzonderlijke slijtvastheid en de goede stoot- en krasbestendigheid. Zwaar huiselijk meubilair is voor woonbeton gietvloeren geen enkel probleem.

Onderhoud aan woonbeton gietvloeren

Net als alle andere harde vloerafwerkingen wordt woonbeton onderhouden door het oppervlak van tijd tot tijd af te nemen met een dweil of doek. Hiermee wordt het inlopen van harde zanddeeltjes vermeden en zorgt u ervoor dat uw woonbeton gietvloer in topconditie blijft. Na tien jaar kan de woonbetonvloer ook worden voorzien van een nieuwe waslaag die dan voor de komende tijd weer bescherming biedt.

Woonbeton gietvloeren voor winkelinterieurs

Voor retailers en winkeliers biedt G-vloeren een breed palet woonbeton gietvloeren die ook een hoge gebruiksintensiteit moeiteloos doorstaan. U kunt onze woonbetonproducten bij uitstek gebruiken voor het opwaarderen van uw showroom, helemaal in stijl en in de kleuren van uw huismerk of image. Ook kunnen wij verouderde vloeren voorzien van een nieuwe egaliseerlaag zodat uw vloer er weer netjes en strak bij ligt.

Uw winkelshowroom snel laten opknappen? Bel met G-vloeren tijdens kantooruren oor een afspraak via 020 – 846 36 94. U kun ook een Email sturen naar info@g-vloeren.nl

Alle voordelen van onze woonbeton gietvloer op een rij:

  • Extreem dunne laagdikte en een maximaal ruimtelijk effect
  • Te leveren met diverse waslagen en coatings
  • In het werk te polijsten in de gewenste structuur
  • Uit te voeren in honderden RAL- en Sikkens kleuren
  • Toe te passen met vloerverwarming en vloerverlichting
  • Als toplaag te leveren bovenop een renoverende egaliseerlaag
  • Waterafstotend, kras- en stootvast
  • Ook toe te passen in sanitaire ruimten
  • Minimaal 5 jaar kleurgarantie!

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten