Woonbeton goedkoop

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Goedkoop ‘BASIC’ woonbeton van G-vloeren BV

Bij G-vloeren BV bestelt u hoogwaardig woonbeton in diktes van 20 tot 100 mm voor een vriendelijke prijs inclusief 5 jaar kleurgarantie. Wij kopen onze grondstoffen in bij de grotere A-leveranciers en berekenen de voordelen die dit oplevert gelijk door aan onze klanten. Naast deze inkoopvoordelen beschikt G-vloeren BV over zeer ervaren en vakkundig geschoold personeel om ons basic woonbetonassortiment aan te brengen op elke ondergrond. Daarom zijn wij één van de goedkoopste leveranciers en uitvoeringsbedrijven in Nederland van cementgebonden woonbetonproducten. Ons goedkope woonbeton is gewoon toepasbaar binnen woningen, kantoren en winkels en minder geschikt voor ruimten waar gewerkt wordt met agressieve stoffen, olie of zuren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem tijdens kantooruren contact op met info@g-vloeren.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 846 36 94.

Vraag direct uw gratis offerte aanOf bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Goedkoop ‘basic’ woonbeton door afgewogen gebruik hulpstoffen en pigmenten

Woonbeton bestaat uit een mix van cement, mineralen, pigmenten en kunststof additieven om het woonbeton makkelijker verwerkbaar te maken. Basic woonbeton van G-vloeren BV is een betaalbaar alternatief in vergelijking met luxe woonbetonuitvoeringen die tot stand komen met duurdere pigmentsoorten en mineralen of gemêleerd pigmenten of kwartsdeeltjes. Dure pigmenten en hulpstoffen zijn misschien zeer geschikt voor een publieksruimte (intensief gebruik) maar voor een woning of kantoor is meestal door toepassing van een goede kwaliteit coating de vloer al uitstekend te beschermen. Goedkoop basic woonbeton van G-vloeren is verkrijgbaar in diverse grijstinten en aardkleuren.

Goedkoop woonbeton in vergelijking tot kunststof gebonden gietvloeren

Kunststof gebonden gietvloeren zoals polyurethaan vloeren zijn hooguit een paar millimeter tot 10 mm dik. In vergelijking, woonbetonvloeren kunnen een dikte krijgen tot 100 mm (10 cm) zodat ook leidingen in de vloer verwerkt kunnen worden. Het goedkope basic woonbeton van G-vloeren BV is zeer geschikt voor vloerverwarming en ander leidingwerk dat in de vloer moet worden opgenomen. Wat betreft de eigenschappen is onze goedkope woonbetonvloer te vergelijken met een kunststof gebonden vloer wat betreft de slijtvastheid. De toegepaste coating of seallaag beschermt het woonbeton tegen vochtindringing en vuil. Het goedkope woonbeton van G-vloeren BV is daarom ook toepasbaar in natte ruimten zoals badkamers en toiletten.

Woonbeton goedkoop vanaf € 45,- per m2

Woonbeton is goedkoop verkrijgbaar al vanaf € 45,- per m2. Er is sprake van een vanaf prijs in verband met het totale oppervlak waarop wij woonbeton goedkoop aanbrengen. De goedkoopste prijs start vanaf € 45,- per m2 voor een oppervlakte van 300 m2 en meer. De kosten nemen toe naarmate het totale oppervlak daalt. Ook dan is er echter nog sprake van goedkoop woonbeton. U betaalt voor deze vloer op een oppervlakte vanaf 101 m2 tot en met 150 m2 een bedrag van € 60,- a € 65,- per m2. Is er sprake van een kleiner oppervlak vanaf 51 m2 tot en met 100 m2? In dat geval betaalt u de lage prijs van € 75,- a € 80,- per m2. Indien er sprake is van een ruimte met een oppervlakte tot en met 50 m2 hanteert G-vloeren een vaste prijs voor het project. In dat geval bedragen de kosten van uw goedkope woonbetonvloer in totaal € 4.350,-. Bekijk meer informatie over de samenstelling van de prijzen van al onze gietvloeren.

Waarom is er variatie in de prijs?

Er zijn een aantal vaste en variabele kosten om rekening mee te houden. Het is voordeliger om woonbeton goedkoop aan te brengen in een grote ruimte. Overigens zijn de genoemde prijzen nog indicatief, want er zijn uiteraard mogelijkheden om met extra wensen rekening te houden. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming onder uw mooie vloer om extra comfortabel te wonen qua warmteverspreiding. Dan komen de kosten voor het aanbrengen van vloerverwarming er uiteraard nog bij. De kosten zijn altijd van diverse factoren afhankelijk, waarbij het totale oppervlak uiteraard het grootste verschil maakt. Daar komt een eventuele moeilijkheidsgraad nog bij kijken net als het type ondergrond, eventuele preparatie en de kleur.

Woonbeton goedkoop, maar wel van de beste kwaliteit

G-vloeren brengt woonbeton goedkoop aan, maar dat staat een perfecte kwaliteit van de vloer natuurlijk niet in de weg. Als specialist in allerlei soorten gietvloeren kennen wij als geen ander het belang van een uitstekende kwaliteit. Daarom zorgen wij ervoor dat wij al onze vloeren samenstellen van de beste kwaliteitsmaterialen. Dat verzekert u weer van woonbeton als vloer die jarenlang mooi blijft. Wij leveren in op de prijs in uw voordeel, maar doen dat niet als het gaat om de kwaliteit.

Uiteraard is woonbeton in het aanbod van gietvloeren niet de allergoedkoopste vloer om aan te schaffen. Dat is het echter wel weer als de u de prijs afzet tegen de kwaliteit en tegen de duurzaamheid. Uw woonbetonvloer blijft jarenlang een schitterende uitstraling behouden, zodat u niet na een paar jaar al een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. In die zin is er dan ook sprake van woonbeton goedkoop laten aanbrengen door G-vloeren. Het is een stijlvolle vloer met een look die beton het meest realistisch benadert, maar wel voorziet in fijn comfort en bovendien onderhoudsvrij is. Wilt u meer informatie over woonbeton goedkoop laten aanbrengen? Neem dan contact op met een van onze specialisten of vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten