Woonbeton Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Haarlem voor woningen, winkels en kantoren. Dat is waar G-vloeren zich als woonbetonspecialist op richt met uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk. Wij willen namelijk graag dat het woonbeton in Haarlem bij uw interieur en wensen aansluit. Daarom bieden wij u niet alleen een divers kleurenaanbod, maar ook de optie om het design van het patroon naar uw hand te zetten. Verder zijn er praktische afwerkopties als antislip te realiseren net als dat de mogelijkheid bestaat om vloerverwarming met deze vloer te combineren. U ziet  dat G-vloeren van alle markten thuis is en wij gaan dan ook graag voor u aan de slag met het aanbrengen van woonbeton in Haarlem.

Woonbeton Haarlem: strak en stoer met luxe look

Woonbeton in Haarlem staat voor een strakke vloer in huis zonder naden, waarbij er sprake is van een ononderbroken eenheid. Deze strakke eenheid voorziet in een mooi ruimtelijk effect, waarbij de materialen en uitvoering garant staan voor een luxe look. Daar is een stoer karakter van te maken of een uitstraling met meer nuance die in de richting van verfijnde elegantie gaat. Dat is er namelijk allemaal mogelijk met het aanbrengen van woonbeton in Haarlem. De kleurkeuze is voor een deel verantwoordelijk voor de sfeer, maar dat geldt eveneens voor het verwevingseffect dat zichtbaar is in de vloer. Ongeachte de voorkeur voor een specifieke sfeer, is er altijd een algemeen kenmerk van toepassing. Dat is dat er sprake is van een exclusieve stijl en luxe woonbeleving.

Optimaal woonplezier

Bij de keuze voor woonbeton in Haarlem is er sprake van de realisatie van optimaal woonplezier. Deze vloer blinkt uit als het gaat om een blijvend mooie uitstraling zonder dat er groot onderhoud op van toepassing is. Het woonplezier ervaart u dagelijks en merkt u onder meer aan het loopcomfort en aan de warmte die de vloer afstraalt. Zoals gezegd is het mogelijk om er een vloerverwarmingssysteem onder aan te brengen. Dat voorziet en garandeert nog meer warmtecomfort met een toprendement vanwege de gelijkmatige warmteverdeling en dankzij het doorlaten van warmte. Het optimale woonplezier is eveneens te merken aan de beperkte tijd die u kwijt bent aan de schoonmaak. Vuil en stof zijn in een handomdraai weg te nemen met de stofzuiger of met het gemak van een stofwisser. Uiteraard gelden al deze voordelen eveneens voor winkels en kantoren.

Totaalprijs voor de uitvoering

Wilt u graag woonbeton in Haarlem laten aanbrengen dan is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. Daarom voorzien wij u graag van een totaalprijs voor de uitvoering. Er zijn richtprijzen met een indicatie van de kosten, maar een persoonlijke offerte geeft inzicht in de totaalprijs. Het aanvragen van een offerte is simpel en zo gebeurd, waarna wij u graag een concrete prijsopgave doen toekomen voor het aanbrengen van woonbeton in Haarlem. Of neem anders eerst even de tijd om persoonlijk kennis te maken met onze service in onze showroom. Wij ontvangen u daarvoor graag op afspraak om u in alle rust persoonlijk in onze showroom te ontvangen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten