Woonbeton keuken

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De keuken is in veel huizen een verlengstuk van de woonkamer of is als woonkeuken een fijne plek om te zijn. Daarom is het ook belangrijk om deze ruimte optimaal in te richten voor wat betreft sfeer en praktisch gemak. Woonbeton keuken is een combinatie die aan alle eisen voldoet qua comfort, hygiëne, onderhoudsarm karakter en sfeer. Woonbeton in de keuken is namelijk functioneel, strak en in alle opzichten praktisch te noemen. Bij een open keuken is deze vloer door te leggen en in een woonkeuken komt woonbeton zelfstandig prachtig tot uiting. G-vloeren is woonbetonspecialist en biedt talloze mogelijkheden om woonbeton in de keuken geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Woonbeton keuken: functioneel gemak

Woonbeton in de keuken voorziet in functioneel gemak en in een levendige uitstraling. Het functionele gemak komt op verschillende manieren naar voren. Denk maar aan het koken, bakken, brood smeren en drinken inschenken, waarbij er wel eens wat op de vloer valt. Dan komt er niets in naden terecht, want die zijn er niet. Het blijft evenmin aan de keukenvloer plakken vanwege de afstotende werking voor vuil en stof. Een schoonmaakbeurt is daarom ook in een handomdraai gebeurd. Daarnaast is woonbeton tegen vlekken bestand. Bovendien staat woonbeton bekend om de lange levensduur en is de keukenvloer dus niet na een paar jaar al aan vervanging toe.

Levendige en sfeervolle look

Het voordeel van functioneel gemak combineert bij woonbeton in de keuken met een schitterende uitstraling. Er is namelijk sprake van een levendige en sfeervolle ook, wat te danken is aan de natuurlijke bestanddelen en ambachtelijke afwerking. De exacte sfeerbeleving is naar eigen inzicht te creëren door met de kleur en betoneffect rekening te houden. Het is bijvoorbeeld populair om woonbeton in de keuken een stoere uitstraling mee te geven om aan te sluiten bij een industrieel keukeninterieur. Zo zijn er eveneens opties om het betoneffect subtieler tot stand te laten komen. Dat past weer prima in een keuken die modern en strak is ingericht. Er zijn daarom allerlei manieren om woonbeton in de keuken helemaal als maatwerk door G-vloeren te laten aanbrengen. De natuurlijke kleurschakering is namelijk aan de wensen aan te passen om zo de beoogde uitstraling in de keuken te bewerkstelligen.

Opties voor de afwerking

Het is bij de keuze voor woonbeton in de keuken mogelijk om de keukenvloer uit te voeren met extra waterdichte coating of met antislipcoating. De vloer wordt met een vochtwerende laag uitgevoerd, maar om deze bestand te maken tegen grote hoeveelheden vocht is het mogelijk voor een extra waterdichte coating te kiezen. Een andere optie voor een speciale afwerking betreft een extra krasbestendige coating. Dat is bijvoorbeeld handig als er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de keukeningang om de woning binnen te komen. De extra krasbestendige coating zorgt ervoor dat het inlopen van zandkorrels krassen op woonbeton in de keuken voorkomt. Maatwerk voor woonbeton in de keuken is onze specialiteit. Maak daarom een afspraak en bezoek onze showroom om van onze expert advies op maat te krijgen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten