Woonbeton Leiden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Leiden van de beste kwaliteit en met de beste service. Dat is wat u van G-vloeren mag verwachten als u de keuze voor deze mooie vloer in uw woning of bedrijfspand maakt. Wij werken als specialist in naadloze vloeren door heel Nederland en komen ook graag bij u in Leiden woonbeton aanbrengen. Zo zijn wij niet alleen actief in het Roodenburgerdistrict, maar ook in Leiden-Noord net als in de wijk Stevenshof. Wij garanderen u een vloer op maat, waarbij wij in alle opzichten met u meedenken. Bijvoorbeeld als het gaat om de ideale kleurkeuze of om het gewenste design, want daarin zijn vele variaties mogelijk.

Woonbeton Leiden: krachtige en unieke vloer

Woonbeton in Leiden als basis in uw bestaande woning of in een nieuwbouwhuis voorziet in een krachtige en unieke vloer. Het is een vloer die karakter uitstraalt en dat is te danken aan het stijlvolle design dat één geheel vormt, omdat er geen naden zijn. Stijlvol is deze vloer ook omdat het authentieke karakter van naturel beton er goed in naar voren komt. Maar dan wel op een exclusief en hoog niveau, waar de luxe van afstraalt. Het unieke element is altijd aanwezig, omdat er simpelweg geen twee vloeren in de vorm van woonbeton in Leiden hetzelfde zijn. Of in de rest van de wereld, want elke woonbetonvloer is uniek om de eenvoudige reden dat er sprake is van ambachtelijk werk. De vloer is niet alleen krachtig qua design, maar ook om vele praktische redenen.

Gemakkelijk, warm en comfortabel

Wij voorzien uw woning, winkel of kantoor graag van een vloer die praktisch, warm en comfortabel is. Dat is namelijk precies waar woonbeton in Leiden voor staat. Het praktische  lement heeft betrekking op het onderhoudsarme karakter. Daar komt bij dat het bijzonder weinig tijd kost om deze vloer van vuil en stof te ontdoen. De vloer stoot vuil en stof af, zodat een stofwisser gemakkelijk alle stof opneemt en een stofzuiger al het vuil opzuigt. Zo is woonbeton in uw huis in Leiden ook een warme vloer die bovendien in alle opzichten comfortabel aanvoelt. Extra comfort aangaande de warmte is zelfs ook te realiseren als u voor de combinatie met vloerverwarming kiest.

Inspirerend en passend in elk interieur

Woonbeton in Leiden is in vele uitvoeringen te realiseren met variatie in kleur en design. Dat is een van de belangrijke redenen waarom woonbeton in Leiden in elk interieur is in te passen. Woont u bijvoorbeeld in een luxe villa en wilt u een exclusieve woonstijl benadrukken? Of gaat u verhuizen naar een nieuwbouwproject in Leiden en kiest u voor een industrieel interieur? De sfeer van deze vloer is naar eigen hand te zetten door met de verweving van de betonstructuur in het oppervlak rekening te houden. Daarbij is er uiteraard eveneens rekening te houden met het kleurgebruik.

Wilt u inspiratie opdoen als het gaat om kleur en design en professioneel advies krijgen? Neem dan met G-vloeren contact op en dan maken wij een afspraak om u in onze showroom te ontvangen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten