Woonbeton Nederland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Nederland is steeds vaker te zien in woonhuizen, maar eveneens in winkels en in kantoorpanden. Dat heeft te maken met een combinatie van factoren. Zo stellen mensen tegenwoordige vaak hogere eisen aan de uitstraling van een vloer. Dat is eveneens van toepassing op het comfort en niet te vergeten op het praktisch gemak. Daarom is woonbeton in Nederland populair, want dit vloersysteem overtreft in dit opzicht vele andere soorten vloeren. Daarbij is G-vloeren als familiebedrijf al jarenlang gespecialiseerd in de realisatie van stijlvol woonbeton.

Woonbeton Nederland: G-vloeren komt overal

G-vloeren voorziet woningen en bedrijfspanden van woonbeton in heel Nederland. Dat is ons standaard werkgebied, waarbij wij overigens ook over de grens komen, zoals in België. Daar is de trend van woonbeton in Nederland namelijk ook naartoe overgeslagen. Onze standplaats is Amsterdam, maar ons applicatieteam werkt in alle provincies van het land. Zo komen wij net zo graag in Groningen als in Eindhoven om deze prachtige naadloze vloer op een perfecte manier aan te brengen. G-vloeren komt dan ook gewoon overal in het land van Zeeland tot Friesland en van Noord-Holland tot Limburg.

Modern minimalistisch design met luxe look

Het minimalistische design van woonbeton dat wij in Nederland realiseren, zorgt voor een moderne uitstraling gecombineerd met een luxe look. Woonbeton is nu eenmaal een van de luxere uitvoeringen van onze naadloze vloeren. De uitstraling spreekt voor zich en is herkenbaar als u deze vloer wel eens heeft gezien bij anderen in Nederland.

Het is daarbij goed om te weten dat er met de gewenste uitstraling te spelen valt. Met andere woorden, u bepaalt zelf de uiteindelijke unieke look. Bijvoorbeeld door deze vloer af te stemmen op een industrieel interieur, waarbij wij de grofheid benadrukken, zodat er een stoere en robuuste look gerealiseerd wordt. Kiest u voor een extra chique uitstraling dan werken wij de vloer zo af dat er een elegante en rustige look ontstaat.

Materiaal en uitvoering: beste kwaliteit verzekerd

Wij gebruiken materiaal van de beste kwaliteit, waarbij wij fijn zand dat schoongebrand is, mengen met pigmenten, vulstoffen en mineralen. Deze mix van materialen brengen wij in een totale laag aan van drie tot vier mm. Het voordeel is bovendien dat deze vloer is aan te brengen over verschillende soorten ondergronden. Vaak is breekwerk dan ook niet nodig, zoals in het geval er nu sprake is van de aanwezigheid van een tegelvloer. Daar brengen wij na de nodige voorbereiding woonbeton gewoon over aan.

De uitvoering van woonbeton in Nederland is een taak van ons applicatieteam met uitsluitend ervaren en professionele medewerkers. De kwaliteit is terug te zien in het perfecte resultaat dat ons team neerzet bij het aanbrengen van woonbeton in Nederland. Wilt u ook verzekerd zijn van de beste kwaliteit en dat terugzien in het resultaat? Neem dan contact op met G-vloeren, waarbij wij graag een afspraak maken om u in onze showroom te ontvangen. Het is tevens mogelijk direct online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten