Woonbeton Rotterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

U wilt woonbeton in Rotterdam laten aanleggen?

Bij G-vloeren bouwen wij al ruim 15 jaar aan bijzondere woonbetonvloeren van de zuiverste kwaliteit. Wij zijn dé Rotterdamse gietvloerspecialist, hèt adres voor hoogwaardige cementgebonden vloeren zoals woonbeton met een enorm aanbod aan kleurschakeringen en afwerkingen. Wij zijn niet enkel en alleen een afbouwer, ook voor bouwkundig vloeradvies kunt u bij ons terecht!

De voordelen van woonbeton van G-vloeren BV:

 • 10-15% vaste woonbetonkorting voor Rotterdamse VVE’s, winkeliers en ondernemers afhankelijk van het aantal m2 woonbeton
 • Onze woonbetonvloeren hebben een zeer hoge slijtvastheid
 • Woonbeton is zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk af te nemen
 • Woonbeton is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming omdat het een cementgebonden vloer is en warmte prima accumuleert en uitstraalt
 • Woonbeton is hard elastisch door toepassing van kunststof additieven
 • Leverbaar in elke RAL-, NCS- of Sikkens-kleur
 • Onze woonbetonvloeren worden geheel naadloos opgeleverd
 • Woonbeton is vloeistofdicht en toe te passen in sanitaire ruimten
 • Voelt warm en zacht aan

Ons coatingvloer aanbod in de regio Amsterdam

 • Polyurethaan coatings, zowel op aromatische als alifatische basis geschikt voor: vloeren van woningen, kantoren en winkels;
 • Diverse epoxy coatings, ook antistatische epoxy coatings geschikt voor fabrieksruimten, magazijnen en technische ruimten;
 • Watergedragen coatings, milieuvriendelijke coatings;
 • Volledig vloeistofdichte coatings en toplakken, geschikt voor werkplaatsen en garagebedrijven;

#comment>“In 2016 hebben wij woonbeton laten aanleggen in onze woning in Kralingen. G-vloeren heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de juiste afwerking en kleur en dat was nog niet zo gemakkelijk.” Erik de Vries – Rotterdam

Naadloos afbouwen in Rotterdam met woonbeton

Woonbeton is een cementgebonden afwerking die vooral wordt gebruikt om zijn hoogwaardige eigenschappen en onovertroffen esthetische kwaliteit. Door toevoeging van kunststof hulpstoffen is woonbeton naadloos aan te leggen en zelfnivellerend. De toegepaste pigmenten en de uiteindelijke coating of ‘seallaag’ zorgen na het polijsten van het woonbeton voor het prachtige uiterlijk. In Rotterdam wordt woonbeton veelvuldig toegepast in de afbouw, zowel in de particuliere- als in de zakelijke sector voor bijvoorbeeld kantoren, showrooms en verkoopvloeren.

Design woonbeton in vergelijking tot andere kunststof vloerproducten

Woonbeton is bij uitstek een vloerproduct dat geheel op maat kan worden samengesteld. Door toevoeging van pigmenten en additieven komen bijzondere kleuren en structuren tot stand en dit maakt woonbeton een echt designproduct. Bovendien is woonbeton aan te leggen in diktes die kunnen oplopen tot circa 10 cm. Dit in tegenstelling tot andere vloerproducten zoals epoxy of polyurethaanvloeren die hooguit uit een laag van 20 mm bestaan. De voordelen van een cementgebonden afwerking zoals woonbeton zijn dan ook overduidelijk; toepassing van leidingwerk en vloerverwarming is heel goed mogelijk en het vloerproduct is gelijk aan te brengen na de ruwbouw. Woonbeton is door de dikte ook beter warmte-accumulerend en door de toepassing van slijtvaste en waterdichte coatings ook zeer onderhoudsvriendelijk. Woonbeton toepassen in badkamers of andere natte ruimten is daarom geen enkel probleem.

Rotterdamse bouwondernemers profiteren van de woonbetonexpertise van G-vloeren BV

Projectontwikkelaars en aannemers zijn steeds meer bezig om hun woningaanbod echt op maat te ontwikkelen voor de potentiële koper. Daar kunnen woonbetonvloeren ook zeker bij helpen. De keuzevrijheid in de afwerking en kleur van woonbeton is namelijk enorm. Bovendien, als projectontwikkelaar of aannemer profiteert u bij G-vloeren van hoge m2 kortingen en handige trajectmanagement methodieken zodat de opleveringstermijn altijd wordt gehaald!

Korting voor grotere woonbetonprojecten en winkeliersverenigingen

G-vloeren biedt een zeer aantrekkelijke korting wanneer u als collectief woonbeton aan laat brengen. U kunt bijvoorbeeld als winkelier met andere winkels of retailers in de straat woonbeton laten leggen of als Vereniging Van Eigenaren met alle bewoners kiezen voor dit cementgebonden product. De m2 korting kan op deze wijze makkelijk oplopen tot maar liefst 15%.

Ook als collectief een woonbetonvloer laten leggen en een flinke korting bedingen?

Neem contact op met onze adviseurs: 020 846 36 94

Rotterdame projecten waar woonbeton is aangelegd

Er zijn de laatste jaren diverse projecten in Rotterdam gerealiseerd waarin woonbeton is toegepast. Een voorbeeld daarvan is het project ‘De Admiraal’, gerealiseerd in 2003. De Admiraal bevat woningen en kantoorruimte. De 82 woningen bevinden zich met name in de 78 meter hoge woontoren die twee appartementen per verdieping en één topappartement bevat. Dit Rotterdamse project illustreert dat moderne woongebouwen uitermate geschikt zijn voor de toepassing van cementgebonden producten zoals woonbeton.

Woonbeton voor VVE’s en appartementen in Rotterdam

Een vloer van een woning moet zo’n 20 tot 30 jaar bestand zijn tegen het normale gebruik en de bijbehorende belastingen. Bovendien moet de vloer ook makkelijk te onderhouden zijn. Voor alle Rotterdamse woningbezitters die eraan denken om woonbeton te laten leggen, heeft G-vloeren een bijzondere aanbieding. Wij bieden u 10-15% korting op de prijs indien u meer dan 200 m2 woonbeton wilt laten aanleggen. U kunt dus bijvoorbeeld samen met andere bewoners een afspraak maken om collectief woonbeton in te kopen.

Benieuwd welke woonbetonvloer het beste aansluit op uw wensen? Bel met onze adviseurs via 020 846 3694 voor een gratis advies of:

Kleuren en designs: ontwerp uw eigen woonbetonvloer

Een woonbetonvloer kan in bijna elke kleur of design opgeleverd worden. Wij leveren vloeren in diverse RAL-, NCS- of Sikkens-kleuren of een afgeleide kleur. Daarnaast is het mogelijk om een bijzonder design of aparte structuur te verwerken in uw vloer. Onze adviseurs helpen u graag bij de kleurkeuze en vormgeving.

Bekijk onze kleursamples pagina voor een indicatie van de mogelijke kleuren. U kunt daarnaast uw eigen vloer creëren in onze online tool.

#comment>

De aanleg van uw nieuwe woonbetonvloer

Het aanleggen van woonbeton geschiedt doorgaans een aantal stappen. Hoe dikker de laag woonbeton wordt, hoe eenvoudiger het is om leidingen en vloerverwarming in het vloerpakket te verwerken. Woonbeton kan aangelegd worden in diktes tot circa 10 cm. Dit is dan ook vaak de dikte die architecten maximaal opnemen voor het vloerpakket dat over een ruwe betonvloer wordt aangebracht. Voor de aanleg van woonbeton in Rotterdamse woningen of kantoren kunt u uitgaan van de volgende werkzaamheden:

1.Controleren en mogelijk egaliseren ondergrond

Hoewel woonbeton als dik pakket kan worden aangebracht, is het toch zaak om de bestaande vloer te inspecteren op scheuren, losliggende cementhuiden en dergelijke. Ook kan de vloer indien noodzakelijk worden geëgaliseerd. Als de ondergrond te glad is kan worden besloten tot het aanbrengen van een primer zodat de laag woonbeton goed zal hechten aan de bestaande ondergrond.

2.Controle op aansluiting met wanden, drempels en deuren

Voordat woonbeton wordt gestort is het noodzakelijk om de dikte van het vloerpakket nogmaals te controleren en de aansluiting met wanden en deuren (drempels) te bekijken.

3.Storten van de woonbetonvloer

Voor het storten van de woonbetonvloer kan gebruik worden gemaakt van betonmolens als het om een beperkte omvang gaat. Voordat het storten kan gebeuren dienen alle leidingen in de vloer verwerkt te zijn inclusief krimpnetten indien noodzakelijk. De installateur zal het sein ‘stortklaar’ geven na afronding van zijn werkzaamheden.

4.Polijsten en afwerken van woonbeton met seallaag

De ruwe woonbetonafwerking wordt gepolijst waarna een seallaag wordt aangebracht die de ondergrond beschermt tegen vocht en vuil. Deze seallaag is meestal transparant omdat de kleur van het woonbeton verwerkt is in de betonlaag zelf.

Ervaringen met Rotterdamse appartementengebouwen – Woonbeton en geluid

Vanuit het bouwbesluit worden eisen gesteld aan contactgeluid tussen twee naburige appartementen. Als u als kersverse Rotterdammer een nieuwbouwappartement betrekt, dan krijgt u meestal ook te maken met een VVE. Meestal heeft de VVE ook een huishoudelijk reglement waarin de begrenzingen voor de te leggen vloer in wordt omschreven. U mag misschien geen parket of plavuizen laten leggen of alleen een parket of laminaatvloer die zwevend is aangebracht. Geluidisolatie is een belangrijk punt waar u rekening mee moet houden als u kiest voor woonbeton. U kunt in het vloerpakket een isolerende laag opnemen die meewerkt om de aan de eisen voor wat betreft geluidisolatie te voldoen.

Uw Rotterdamse woning voorzien van woonbeton met vloerverwarming

Vloerverwarming is binnen moderne woningen tegenwoordig gangbaar. Als kersverse Rotterdamse woningbezitter zult u waarschijnlijk altijd in uw badkamervloer verwarming willen opnemen. In dat geval is de combinatie van woonbeton en vloerverwarming ideaal. Woonbeton is warmteaccumulerend en kan waterdicht worden aangelegd, geheel in de door u gewenste kleur.

Uw Rotterdamse kantoor voorzien van woonbeton

Cementgebonden vloeren zoals woonbeton zijn bijzonder slijtvast en onderhoudsvrij en daarom ook geschikt voor kantoorvloeren. In de regio Rotterdam hebben wij de laatste jaren een aantal bijzondere woonbeton-kantoorvloeren mogen realiseren. De meeste ondernemers kiezen voor woonbeton vanwege de snelle uitvoeringstijd en de vele mogelijkheden om de bedrijfskleuren of de bedrijfsstijl door te voeren in de vloerafwerking.

Bouwkundige woonbeton voorinspectie in Rotterdam

Is uw vloer wel geschikt voor woonbeton? Met welke bouwkundige zaken moet u rekening houden en wat zijn uw eisen aan de vloerafwerking? Wilt u een bestaande woonbetonvloer laten opknappen? Elk project is anders en u heeft waarschijnlijk net even andere wensen. Bij G-vloeren komt u in contact met zeer ervaren woonbetonexperts. Al ruim 10 jaar leggen wij woonbeton aan bij particulieren en zakelijke klanten. Dit doen wij op basis van een grondige inventarisatie van de bouwkundige staat van de ondergrond. Wilt u een inspectie inplannen? Bel naar 020 846 3694 of stuur uw mail naar info@g-vloeren.nl

Woonbeton van G-vloeren BV is:

 • Verkrijgbaar in honderden kleuren en structuren
 • Moeiteloos te integreren met vloerverwarming
 • In diktes tot 10 cm aan te brengen
 • Zeer slijtvast en waterbestendig
 • Eenvoudig te reinigen
 • Met hoge m2 kortingen te verkrijgen in de gehele regio Rotterdam
 • Als hygienische of anti-allergene vloerafwerking uit te voeren

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten