Woonbeton toilet

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in het toilet is doorgaans van toepassing als er ook sprake is van deze vloerkeuze in andere ruimtes van de woning. Er zijn namelijk maar weinig mensen die uitsluitend woonbeton in het toilet laten aanbrengen. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is, maar het is minder gangbaar in vergelijking met het doorlopen van deze vloer in de woning. De wc is daarbij vaak niet het uitgangspunt voor deze vloerkeuze, maar wel de woonkamer, keuken en slaapkamer of badkamer met toilet. Het is om de luxe en exclusieve uitstraling in het hele huis zichtbaar te maken, zeker te overwegen om voor woonbeton in het toilet te kiezen.

Woonbeton in toilet: luxe look

Tegenwoordig krijgen alle ruimtes in huis vaak de volle aandacht als het gaat om het samenstellen van het interieur. Zelfs als het om een van de kleinste ruimtes in huis gaat waar dagelijks tijd op wordt doorgebracht. Bij het vernieuwen van een toilet is woonbeton voor wat betreft het realiseren van een luxe look een perfecte keuze. Deze vloer kenmerkt zich door de exclusieve uitstraling en dat is te danken aan het materiaal in combinatie met de wijze waarop woonbeton in het toilet wordt aangebracht en afgewerkt.

Waterdicht en hygiënisch

De luxe look is een van de redenen waarom mensen ervoor kiezen om in huis woonbeton in het toilet te laten doorlopen. Er zijn echter meer redenen, want een ander kenmerk is dat deze vloer extra hygiënisch is. Bij een tegelvloer bevinden zich bijvoorbeeld voegen tussen de tegels en woonbeton is 100% naadloos. Daar komt nog bij dat deze vloer volledig waterdicht is af te werken. Beide kenmerken zorgen ervoor dat het een ideale vloer is om in het toilet te plaatsen. Bovendien zorgt de afwerking ervoor dat deze vloer binnen enkele minuten compleet te reinigen is. Het is wat dat betreft dus ook nog eens een gemakkelijk te onderhouden toiletvloer te noemen.

Ruimtelijk effect

In een kleine ruimte als een wc is het mogelijk om ruimtelijk effect te creëren. Zo laat woonbeton in het toilet de kleine ruimte direct al groter lijken. Ook dat heeft weer te maken met het strakke oppervlak waarbij er geen naden zijn. De vloer bestaat dan ook uit één geheel en daardoor wordt een kleine ruimte optisch gezien ineens een stuk groter. Overigens is het ruimtelijk effect extra kracht bij te zetten als u woonbeton in het toilet in een lichte kleur laat uitvoeren. Bij de keuze voor een donkere tint is het effect weliswaar aanwezig, maar wel een stuk minder effectief.

Ook in de badkamer met toilet

Heeft u een badkamer met toilet dan is het uiteraard ook mogelijk om woonbeton als vloer te nemen. In dat geval is er in verband met water dat vanuit de douche of bij het afdrogen op de vloer terecht komt nodig om een waterwerende coating aan te brengen. Wilt u meer weten over woonbeton in het toilet als verlengd onderdeel van deze vloer in de woning? Of als zelfstandige vloerafwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten