Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonvloeren

Betonvloeren afwerken en nadenken over het gewenste uiterlijk

G-vloeren BV denkt graag met u mee over de uiteindelijke 'finishing touch' voor uw bestaande of pas aangelegde betonvloer, zowel binnen als buiten. Wij beschikken over een enorm spectrum hoogwaardige vloerafwerkingen die uw betonvloer een bijzonder uiterlijk geven en tegelijkertijd tot in lengte van jaren verduurzamen. Of het nu gaat om een betonvloer thuis of een betonvloer in uw fabriek of showroom, met onze epoxy gietvloeren en coatings alsmede onze hoogwaardige PU design vloeren weten wij elke betonvloer op te waarderen tot een functionele bedrijfsvloer of woonvloer. Naast de diverse gietvloerproducten en coatings kunnen wij betonvloeren voorzien van grindvloeren, troffelvloeren, beton cire decoratiecement en tal van andere producten.

Renoveren van verouderde betonvloeren

Verregaande verwering, corrosie of verontreiniging van een betonvloer, het is het resultaat van intensief ruimtegebruik, een verzakkende fundering of blootstelling aan weer en wind of agressievere vloeistoffen zoals olie en zuren. Het renoveren van een verouderde betonvloer komt tot stand na uitgebreid onderzoek naar de huidige technische staat van de ondergrond. Is alleen de toplaag verweerd of is ook de onderliggende grindlaag van het beton aangetast? Ziet u de kiezels in het beton? Zijn er scheuren in het beton zichtbaar en welke oorzaak kan hiervoor worden gevonden? Doorgaans heeft u in het laatste geval echt een probleem, want aantasting van de grindlaag of de wapening kunnen de constructieve eigenschappen van de betonvloer flink ondermijnen en zorgen voor onveilige omstandigheden. De laatste 15 jaar hebben wij als betonvloerspecialist vloeren gerenoveerd voor een groot aantal ondernemers in heel Nederland, van garagehouders tot machinewerkplaatsen en van showrooms van retailers.

Vloeistofdichte betonvloeren van G-vloeren BV

Betonvloeren kunnen door G-vloeren geheel vloeistofdicht worden uitgevoerd. De noodzaak van een vloeistofdichte betonvloer vinden wij bij veel garagehouders, tankstation exploitanten en industrieën waar met agressieve of milieubelastende vloeistoffen wordt gewerkt. Omdat de milieuwetgeving steeds strenger wordt, zijn deze branches gedwongen om fors te investeren in hoogwaardige bodemafdichters en duurzame betonvloeren. Met de uitzonderlijk slijtvaste en vloeistofdichte epoxy betonvloeren van G-vloeren is dit type afwerkingen snel en efficient te realiseren. Ons team is al ruim 15 jaar bekend met de meest recente wetgeving rondom deze problematiek. Een handig handvat om te bepalen of uw betonvloeren aan extra bodembeschermende eisen onderhevig zij, is de site https://www.bodembescherming.nl/wizard.aspx?id=210. Heeft u vragen over het vloeistofdicht afsluiten van uw betonvloer? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Betonvloer Rotterdam

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike