Betonvloer woonkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonvloer woonkamer: uniek, warm en comfortabel

Een betonvloer in de woonkamer. Dat klinkt gek als u de associatie heeft met beton in originele vorm. Het is niet gek als u bedenkt dat een betonvloer voor de woonkamer is aangepast naar de moderne wooneisen. Beton is namelijk een product dat in verschillende variaties is te gebruiken en te verwerken. Bovendien zijn er afgeleiden te benoemen, zoals een gietvloer met betonlook. In elk geval is het tegenwoordig een trend om in huis voor een betonvloer te kiezen en dan vooral in de woonkamer.

Mooie uitstraling met betonvloer in de woonkamer

De populariteit is onder meer te danken aan de mooie uitstraling. Het design is minimalistisch omdat de vloer uit één geheel bestaat en er geen onderbreking is van naden. Een andere reden van de populariteit is de stoere look. Een betonvloer in de woonkamer heeft wel wat robuusts in zich. Het robuuste karakter komt helemaal tot uiting als u de keuze maakt om voor een grijze tint te kiezen. Dat staat bijvoorbeeld prachtig in een woonkamer die industrieel is ingericht en waar een wand nog deels uit bakstenen bestaat. Deze vloer combineert op een geweldige manier met materialen als roestvrij staal, glas en hout. Ideaal dus om een interieur van een compleet industriële look te voorzien. Er zijn ook andere looks te realiseren, want onze betonvloeren voor woonkamers passen bij allerlei stijlen.

Betonvloeren, variaties en afgeleiden

Betonvloeren die geschikt zijn om als woonvloer te dienen, zijn in uiteenlopende variaties en in afgeleiden daarvan verkrijgbaar. Een bekend voorbeeld van een ideale betonvloer in de woonkamer is woonbeton. Dit is een vloertype die in verschillende structuren en in uiteenlopende kleuren is aan te brengen. Ook te combineren met vloerverwarming als u van extra warmtecomfort houdt. Een ander voorbeeld is onze vloer in de vorm van beton ciré en als decoratieve cementstuc te omschrijven is. Zo bestaat microcement als afgeleide van een betonvloer en als geschikte vloer voor de woonkamer uit een combinatie van materialen. Bijvoorbeeld uit kunststofharsen en uit kalkcement. Bij G-vloeren vindt u daarom altijd de ideale vloer met betonlook voor uw woonkamer. Het is bijvoorbeeld ook nog mogelijk om de keuze te maken voor een cementgebonden gietvloer of voor een betonlook vloer.

Unieke eigenschappen

Ongeacht het type betonvloer voor uw woonkamer zijn er altijd een aantal unieke eigenschappen van toepassing. Dat is in de eerste plaats het naadloze uiterlijk en het minimalistische design. Het slijtvaste karakter en de vloeistofdichte kenmerken zijn daar eveneens aan toe te voegen als unieke eigenschappen. Al onze betonvloeren voor woonkamers voorzien in de hoogste mate van comfort. Niet alleen als het om de warmte gaat, want ook het loopcomfort is onovertroffen hoog. Verder geldt dat groot onderhoud niet aan de orde is en dat een lange levensduur van toepassing is. Hygiënisch gezien zijn het fantastische vloeren die bovendien simpel zijn schoon te maken. Het is ook nog eens een vloer die geheel naar eigen smaak is samen te stellen. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met G-vloeren: dé expert in betonvloeren voor woonkamers.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten