Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Welke gietvloer gaat lang mee

Welke vloeren gaan lang mee?

Duurzaamheid is belangrijk in het kader van milieuvriendelijkheid, maar ook voor wat betreft de levensduur. Bij de aanschaf van een vloer zijn er steeds meer mensen die beide aspecten graag gecombineerd zien. Het is niet duurzaam als een vloer na een paar jaar al voor vervanging in aanmerking komt door bijvoorbeeld slijtage. De vraag is dan welke vloeren gaan lang mee? Alle naadloze vloeren van G-vloeren gaan lang mee, waar zowel particulieren als bedrijven baat bij hebben.

Welke vloeren gaan lange mee: gietvloeren

Gietvloeren hebben een haast oneindige levensduur. PU gietvloeren zijn bijvoorbeeld opgebouwd uit meerdere lagen met op de daadwerkelijke gietvloer een toplaag in de vorm van een coating. Uiteraard zijn er gebruikerssporen na vele jaren gebruik en het komt ook voor dat er ongelukjes zijn, waardoor de gietvloer zelf beschadigd raakt. Bij normaal gebruik blijft de PU gietvloer echter altijd goed. Mocht er een situatie ontstaan dat de bovenste laag beschadigd raakt of slijt door jarenlang gebruik dan is deze simpel te vervangen. Wij adviseren overigens om na een periode van acht jaar de toplaag te vernieuwen. Daarbij is het eveneens mogelijk om een keer voor een andere kleur te kiezen als het interieur aan vervanging toe is. De levensduur van gietvloeren is bijzonder lang en zeker in verhouding tot vele andere soorten vloeren, zoals laminaat, pvc of een houten vloer.

Grindvloeren met een lange levensduur

Een ander type vloer met een lange levensduur betreft onze grindvloeren. De gemiddelde levensduur komt bijvoorbeeld uit op tien tot vijftien jaar. Het voordeel is dat grindvloeren simpel langer mee gaan als er sprake is van goed onderhoud. Onze grindvloeren en siergrindvloeren zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit en hebben een duurzaam karakter. Op de vraag ‘Welke vloeren gaan lang mee’ is wat ons betreft een eenvoudig antwoord te geven. Al onze naadloze vloeren gaan lang mee. Wilt u daar meer over weten of direct een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.