Betonvloer informatie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij het zoeken naar betonvloer informatie is het vaak lastig om door de bomen het bos nog te zien. Dat komt omdat de betonvloer informatie niet overal hetzelfde is, wat op zich overigens logisch te verklaren is. Beton dient namelijk als materiaal voor het realiseren van verschillende soorten vloeren. De informatie waarin G-vloeren voorziet heeft bijvoorbeeld vooral betrekking op woonvloeren en bedrijfsvloeren waar beton een rol in speelt. Het gaat hier dus niet om beton dat in onbewerkte toestand niet vloeistofdicht is, maar poreus en stof en vuil aantrekt. Het gaat wel om prachtige betonvloeren die comfortabel zijn om op te wonen en te werken en met vloerverwarming te combineren zijn.

Betonvloer informatie: toepassing

De toepassing van betonvloeren is veelzijdig en zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren in woningen. Dat is te danken aan de eigenschappen die aan betonvloeren worden toegevoegd om deze bijvoorbeeld comfortabel te maken. Dit soort vloeren is zowel zakelijk als particulier gezien een uitstekende keuze om een industriële look te bewerkstelligen. Er ontstaat als het ware een vloeroppervlak met een levendige uitstraling en dat is te danken aan de gemêleerde structuur.

Betonvloer informatie: verschillende soorten

Er zijn als het om informatie over betonvloeren gaat verschillende soorten te onderscheiden. Op het gebied van woonvloeren spant woonbeton wat dat betreft de kroon. Een woonbetonvloer straalt meer uit dan alleen een levendige look. Zo staat deze betonvloer garant voor een stijlvol en exclusief geheel. Er zijn geen naden te bespeuren, want dit is een van de betonvloeren die wij helemaal naadloos aanleggen. Overigens is beton ciré eveneens een benaming voor de betonvloeren die wij in het aanbod beschikbaar hebben. Dit is een vloer die als stuclaag op basis van cement als bestanddeel wordt aangebracht. Zo hebben wij ook San Marco vloeren in het assortiment die een schitterende betonlook creëren. Dat is overigens ook mogelijk met gietvloeren die in betonlook zijn uit te voeren.

Keuze uit allerlei kleuren

Er is in het aanbod van betonvloeren bij G-vloeren altijd een variatie aan kleuren beschikbaar. Dat maakt het gemakkelijk om de huidige interieurkleuren als uitgangspunt te nemen en daar de kleur betonvloer op af te stemmen. Of om het net andersom te doen en eerst de kleur van een betonvloer te kiezen om daarna het nieuwe interieur daarop te laten aansluiten.

Betonvloer prijzen

Bij het verstrekken van betonvloer informatie is het uiteraard ook belangrijk om aandacht aan de kosten te schenken. De kosten van een betonvloer zijn niet van een enkele factor afhankelijk, maar van meerdere aspecten. In de eerste plaats telt uiteraard de keuze voor een bepaald type betonvloer, zoals een gevlinderde betonvloer of een gietvloer met betonlook. Daarnaast speelt het oppervlak van de ruimte waarin wij de vloer aanbrengen een rol. Het aantal m2 bepaalt namelijk de m2 prijs. Daarom is het vaak in verhouding voordeliger om meerdere ruimtes in huis van een van onze naadloze vloeren te voorzien. De m2 prijs daalt in deze situatie en zelfs steeds verder naarmate het aantal m2 toeneemt. Wij willen u gelet op de verschillende factoren graag van de gelegenheid gebruik laten maken om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten