Betonvloer keuken

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn in huis altijd ruimtes, waar je elke dag tijd doorbrengt. Bijvoorbeeld in de keuken om eten te koken of heerlijk lang gezellig met vrienden te tafelen. Tegenwoordig vormt de keuken vaak een open verbinding met de woonkamer. In dat kader is het belangrijk om eenheid in sfeer te creëren. In een afgesloten woonkeuken is het natuurlijk ook ideaal om deze ruimte naar eigen smaak in een bepaalde stijl in te richten. De combinatie betonvloer keuken is in dat opzicht een perfecte samenstelling. Niet alleen omdat een betonvloer in de keuken naar eigen smaak is samen te stellen. Ook omdat er vele voordelen zijn verbonden aan deze vloer die tegemoetkomen aan eisen waaraan de keukenruimte dient te voldoen.

Betonvloer keuken: stijlvol en hygiënisch

Een betonvloer heeft een stijlvol karakter met een levendige look die de basis vormt om uw keuken tot een kookparadijs om te toveren. Een van de typerende kenmerken van deze vloer is het 100% naadloze karakter. U krijgt met een betonvloer in de keuken een vloersysteem dat daarom op en top hygiënisch is te noemen. Er is bovendien sprake van extra hygiëne, want deze vloer heeft in plaats van een aantrekkingskracht voor vuil een afstotingskracht.

Daarom is het gemakkelijk om de betonvloer in de keuken snel schoon te maken. De natuurlijke materialen voorzien ook nog eens in een duurzaam karakter en de additieven maken er een slijtvaste vloer van. De esthetische en praktische voordelen maken de betonvloer tot een geweldige vloer in iedere keuken. Daar is overigens optimaal comfort nog aan toe te voegen met naar wens zelfs de mogelijkheid om er vloerverwarming onder aan te laten brengen.

  • Stijlvol karakter
  • 100% naadloos: optimale hygiëne
  • Stoot vuil en stof af
  • Natuurlijke look
  • Duurzame vloer
  • Slijtvaste eigenschappen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Comfortabel
  • Vloerverwarming optioneel

Met elke interieurstijl te combineren

Elke woonkeuken heeft een eigen stijl en deze varieert van een Scandinavische look tot een industriële uitstraling. Of van een klassieke woonkeuken tot een keuken die kleurrijk en frivool is ingericht. Het voordeel van een betonvloer in de keuken is dat er uit allerlei kleurtinten een keuze is te maken. Het is mogelijk om voor een neutrale kleur te kiezen, zoals grijs die goed combineert met de industriële stijl. Een witte kleur staat schitterend in een moderne keuken en combineert met allerlei andere kleuren. Een kleur die lichtbruin/grijs is staat mooi in een landelijk ingerichte woonkeuken.

Uiteraard laten wij u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom als het om kleurinspiratie gaat. De meest populaire kleuren voor een betonvloer in de keuken zijn grijs en natuurtinten als beige. Kom vooral op afspraak naar onze showroom om de kleuren in het echt te bekijken. De kleursamples zijn dan optimaal met elkaar te vergelijken. Uiteraard is het daarbij mogelijk om professioneel advies te ontvangen over de kleuren van een betonvloer die bij uw keuken passen. Verder is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen, die wij zonder kosten naar u verzenden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten