Betonvloer kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vloer beslaat op de grond in elke ruimte het grootste oppervlak. Daarom is het zo belangrijk om met de boogde sfeer rekening te houden. Daarbij valt er onder meer te denken aan de perfecte kleurkeuze. Betonvloer kleuren zijn wat dat betreft in allerlei variaties en tinten bij G-vloeren verkrijgbaar. Kleuren doen wat met een mens, want deze roepen nu eenmaal gevoelens op, zoals een ontspannen en rustig gevoel of geven juist energie. Bij het maken van een keuze uit betonvloer kleuren is het daarom echt belangrijk een goede keuze te maken. Onze adviseurs helpen u daar graag bij, maar wij voorzien u alvast graag van enige kleurinspiratie.

Betonvloer kleuren: wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van betonvloer kleuren. Het is wel zo dat tinten die grijs bevatten altijd het populairst zijn. Dat heeft ermee te maken dat het authentieke en robuuste karakter van beton het beste naar voren komt. Beton is natuurlijk ook grijs van kleur en dat vormt dan ook een prima kleur om in de perfect tint een betonvloer te realiseren. Er zijn meerdere tinten van grijs aanwezig, omdat het een populaire kleur betreft. Er zijn echter tal van andere mogelijkheden als het gaat om kleuren voor betonvloeren.

Grijze betonvloer kleur is populair

Grijs is populair als betonvloer kleur, zoals in natural grey of in soft grey, maar naar wens ook in ocean grey of ic grey. Er zijn echt veel verschillende kleurtinten die van grijs zijn afgeleid. Wat dat betreft valt er dus gemakkelijk rekening te houden met de sfeer die terug wilt zien in de betonvloer kleuren. Naast grijs zijn er andere betonvloer kleuren die ook bepaalde sferen oproepen. Een natuurlijke zandkleur of beige is een neutrale kleur en roept vertrouwen op. Dat is dus een ideale kleur om te kiezen voor een betonvloer in een knusse en gezellige woonomgeving. Zo biedt pearl white bijvoorbeeld de mogelijkheid om sereniteit op te roepen in een moderne licht ingerichte woonkamer.

Toepassing van kleurpigmenten

Om betonvloer kleuren in de praktijk te realiseren, vindt er een toepassing plaats van kleurpigmenten. Een betonvloer zonder kleur dat als natuurproduct bestaat, is grijzig, maar ook daarin zijn tinten te onderscheiden. De betonkleur is wat dat betreft afhankelijk van de kleur van het zand dat combineert met bijvoorbeeld cement en grind. De toepassing van kleurpigmenten maakt het mogelijk om verschillende betonvloer kleuren te realiseren. Pigment bestaat in dit geval uit een vorm van poeder met een korrelige structuur. De kleur komt dan ook daadwerkelijk in de betonvloer te zitten. Indien gewenst is het bijvoorbeeld ook mogelijk om kleurpigmenten te mixen om zo een unieke betonvloer kleur te ontwikkelen. Voorafgaand aan het vlinderen, maar ook tijdens het vlinderen van een betonvloer wordt kleurpigment toegevoegd. Wilt u een afwijkende kleur betonvloer die niet in onze showroom is te zien? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden.

Kleuren bekijken in de showroom

In onze showroom is het mogelijk om betonvloer kleuren in het echt te bekijken en met elkaar te vergelijken. Maak een afspraak om de kleuren te zien en om indien gewenst daarbij advies te krijgen van onze expert.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten