Betonvloer Rotterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bouwen aan betonvloeren in Rotterdam

Betonvloeren renoveren of voorzien van een duurzame afwerking? Als Rotterdamse woningbezitter, winkelier of ondernemer, heeft u natuurlijk een vakspecialist nodig die alles afweet van coatings en gietvloeren uw betonvloer van een hoogwaardige afwerking te voorzien. G-vloeren BV is de gietvloerspecialist en coatingexpert van Rotterdam, wij bouwen al ruim 15 jaar aan de mooiste betonvloeren van de stad. U vindt onze veelkleurige betonvloeren in Rotterdamse woningen, kantoren, winkels, showrooms en nog vele andere ruimten in Rotterdam. U schakelt ons in voor bestaande en nieuwe betonvloeren, om een badkamer te laten voorzien van een watervaste en kleurige afwerking of om de betonvloer van een werkplaats of fabriek geheel vloeistofdicht te maken. G-vloeren BV is veelzijdig, professioneel en altijd op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen om betonvloeren in Rotterdam zo goed mogelijk af te werken. Bent u woonachtig in Rotterdam of zoekt u nog een erkende vakspecialist om uw betonvloer van een duurzame afwerklaag te voorzien? Win advies in bij onze betonvloerspecialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 200 m2 betonvloer renoveren? Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op epoxy gietvloeren en PU vloeren die oplopen tot maar liefst 15%!

De voordelen voor u als VVE uit Rotterdam

Betonvloeren van balkons of centrale ruimten een frisse nieuwe afwerking geven? Binnen of buitenwerk? Met de hoogwaardige epoxycoatings van G-vloeren BV maakt u uw pand weer voor de eerst komende jaren uitstekend te onderhouden. Wij bieden VVE’s uit Rotterdam aantrekkelijke kortingen bij renovaties met meer dan 150 m2 vloeroppervlak. Voor een vaste lage prijs per m2 kunt u elke betonvloer in Rotterdam door ons laten verduurzamen. G-vloeren BV is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en werkt volgens uitstekende garantievoorwaarden en biedt optimale oplossingen voor elke Rotterdamse VVE.

Voordelen voor Rotterdamse woningbezitters die een betonvloer willen opknappen

Profiteer van onze zeer hoogwaardige alifatische PU gietvloeren en laat uw woonkamer, keuken of badkamer voorzien van een ultradunne slijtvaste laag die de eerst komende 15 jaar zijn kleur behoudt. G-vloeren BV biedt woningbezitters uit Rotterdam het beste van het beste op het gebied van esthetische polyurethaan gietvloerproducten en coatings. Onze betonvloerafwerkingen worden geheel naadloos aangebracht en kunnen makkelijk worden schoon gehouden met een simpele dweil en wat water. Bij G-vloeren BV kunt u uiteraard ook terecht voor woonbeton, een cementgebonden gietvloer van topkwaliteit die moeiteloos met vloerverwarming te combineren is.

Regel professioneel en efficiënt de complete renovatie en afwerking van uw Rotterdamse betonvloer! Neem contact op met onze technische medewerkers voor een deskundig advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 200 m2 betonvloer renoveren? Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op epoxy gietvloeren en PU vloeren die oplopen tot maar liefst 15%!

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten