Skip links

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Een dansvloer moet stijlvol, krasvast en eenvoudig schoon te houden zijn. Met een dansvloer of discotheekvloer van G-vloeren weet u zeker dat u een hoogwaardige vloer aanschaft die aan deze eisen voldoet. Onze dans- en discotheekvloeren zijn leverbaar in elk design en elke kleur. U kunt het uiterlijk van de vloer dus aanpassen aan de stijl van uw discotheek, café, dansschool of partycentrum.

Interesse in een dansvloer van G-vloeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website.

U kunt ook onze klantenservice bellen voor meer informatie. Wij zijn op werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur via 020 846 36 94 of info@g-vloeren.nl

Welke vloeren zijn geschikt als dansvloer?

Een dansvloer moet bestand zijn tegen de groepen mensen die er wekelijks op dansen. U wilt dus een vloer die tegen een stootje kan. Een troffelvloer, epoxy gietvloer, epoxy vloercoating, PU gietvloer en een woonbetonvloer zijn om deze reden een goede keuze voor de moderne dansvloer.

Troffelvloer

Deze van oorsprong industriële vloer geeft uw dansvloer een robuust karakter. Een troffelvloer is ijzersterk en is dus zeer goed opgewassen tegen uw dansende gasten.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer wordt veel toegepast in bedrijven. Door de componenten waaruit de vloer wordt opgebouwd, biedt deze gietvloer de mogelijkheid tot verschillende designs. U kunt een epoxy gietvloer ontwerpen met 3D-effecten, glitterdesigns, foto’s en vele andere ontwerpen. Een epoxy gietvloer als dansvloer is dus een echte eyecatcher.

PU gietvloer

Een PU gietvloer lijkt in veel opzichten op de epoxy gietvloer. Deze vloer biedt alleen minder mogelijkheden op het gebied van design. U kunt de gietvloer wel in alle RAL en Sikkens kleuren laten gieten. Het voordeel van een PU gietvloer is dat deze elastischer is dan de epoxy gietvloer. Hierdoor zal deze vloer minder snel scheurtjes vertonen.

Epoxy vloercoating

De epoxy vloercoating is een dunnere versie van de epoxy gietvloer. Met een vloercoating wordt er een dunne laag over uw bestaande vloer gegoten. Deze laag heeft dezelfde functionaliteit als de epoxy gietvloer en is aanzienlijk voordeliger. Een voorwaarde is wel dat de ondergrond egaal moet zijn. Niet elke vloer is dus geschikt voor een vloercoating.

Woonbeton

Een woonbeton vloer zorgt voor een strakke en naadloze dansvloer met een minimalistisch design. U geeft uw onderneming met deze vloer een robuust en industrieel uiterlijk. Woonbeton is leverbaar in verschillende structuren en kleuren. U bent dus niet beperkt tot de standaard grijze betonkleur.

Dansvloeren en discotheekvloeren met ledverlichting of reflecterende coatings

Maak een dansvloer echt af door ledverlichting, reflecterende coatings of indrukwekkende designs te integreren. Door deze extra’s maakt u een onuitwisbare indruk met uw dans- of discotheekvloer. Laat u dus niet verleiden tot de aankoop van plavuizen, pvc of andere “ouderwetse” producten, een echt hippe danszaal of discotheek is tegenwoordig uitgevoerd met de beste naadloze vloerproducten van deze tijd. Onze dansvloeren zijn contactgeluiddempend, zeer eenvoudig en hygiënisch schoon te houden en worden bovendien geleverd met 5 jaar garantie op de kleurechtheid.

Waarom een kunststof vloer voor uw dansvloer of discotheekvloer?

Een dansvloer moet wekelijks bestand zijn tegen massa’s mensen, rubberen schoeisel, verontreinigingen door drankjes die omvallen en stukjes rondzwervend glas. De dansvloer moet geheel slijtvast en krasvast zijn. Daarnaast moet een dansvloer de juiste akoestische eigenschappen bezitten en ook nog eens bestand zijn tegen intensief reinigende schoonmaakmiddelen. Het enige product dat aan al deze eisen voldoet is een gietvloer, troffelvloer of woonbetonvloer. Deze types discotheekvloeren wordt uitgevoerd met zeer sterke topcoatings om al deze belastingen te kunnen dragen. De vloeren van G-vloeren kunnen geheel in de door u gewenste kleur worden aangebracht. In gangen of op looppaden kan een speciale antislipcoating de vloer extra gebruiksveilig maken. Als u daarnaast de wanden wilt “restylen” kunt u gebruikmaken van de superieure wandcoatings van G-vloeren

Snel aangelegde dansvloer of discotheekvloer

Uw dansvloer moet natuurlijk snel worden aangelegd. Uw dansgelegenheid een paar weken sluiten zorgt namelijk voor omzetverlies. G-vloeren BV biedt u zeer korte doorlooptijden, zelfs voor vloeroppervlakten groter dan 200 m2. Binnen een week is uw discotheekvloer geheel voorzien van een gietvloer en is deze beloopbaar en uitgedroogd. Ons uitvoeringsteam is uitstekend geschoold en brengt de noodzakelijke vakkennis mee om elke ondergrond op de juiste manier te behandelen. Ook voor bestaande discotheekvloeren of dansvloeren kunt u ons inschakelen voor de applicatie van coatings of het schuren of repareren van verouderde betonnen vloeren

Onze showroom in Amsterdam

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw dans- of discotheekvloer? Maak dan een afspraak om onze showroom in Amsterdam te bezoeken. De specialisten van G-vloeren vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Daarnaast kunt u de diverse dansvloeren zien en ervaren. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten