Galerijvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-Vloeren is dé specialist als u op zoek bent naar een galerijvloer. G-vloeren maakt gietvloeren in alle soorten en maten. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Belangrijke eigenschappen voor een galerijvloer.

Galerijvloer op maat- alle goede eigenschappen verenigd in uw eigen ontwerp

We leveren een galerijvloer op maat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een polyurethaan gietvloer als de situatie zich daarvoor leent. Een galerijvloer kan echter ook gemaakt worden van een epoxy kunsthars. Wij adviseren u graag en nemen een kijkje ter plekke om u maximaal van dienst te kunnen zijn.

Galerijvloeren die mooi, duurzaam en voordelig zijn!

De voordeligste galerijvloer wordt gemaakt van een coating. Helaas is niet iedere situatie geschikt voor deze oplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen graag vrijblijvend een offerte uit.

Galerijvloer die origineel, onderhoudsvriendelijke en hygiënische is

Wij gaan samen met u aan de slag om een originele galerijvloer te ontwerpen. Veel is mogelijk. De galerijvloer van G-Vloeren is in vele kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Daarnaast zijn gietvloeren zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Stofzuigen is meestal niet eens nodig. Gewoon de Swiffer erover en klaar. Ideaal voor uw galerijvloer!

Veiligheidsaspecten: galerijvloer antislip

Het is belangrijk dat u bij de keuze voor een galerijvloer rekening houdt met veiligheidsaspecten. Bij flatgebouwen is de galerij vaak voor een deel open. Dit betekent dat er regen op de galerijvloer terecht kan komen, maar ook sneeuw en hagel. De weersinvloeden hebben effect op de veiligheid. Zo zorgt regen ervoor dat de galerijvloer nat wordt en nattigheid betekent gladheid als er geen voorzorgsmaatregelen zijn genomen. In dat opzicht is het uiteraard van belang om de veiligheid voorop te stellen. Er zijn wat dat betreft galerijvloeren samen te stellen met een bepaalde mate van stroefheid ofwel met de toepassing van antislip. U verhoogt met de keuze voor een antislip galerijvloer de veiligheid van bewoners en bezoekers van de flat.

Waterdichte galerijvloeren

De weersinvloeden hebben op halfopen galerijen nog meer effect, want als de vloer niet waterdicht is, heeft dit desastreuze gevolgen. Ook hierdoor komt de veiligheid naarmate de tijd verstrijkt in het geding, waarbij er bovendien op verschillende manieren wateroverlast kan ontstaan. Het is in dat opzicht aan te raden om de keuze te maken voor waterdichte galerijvloeren. Dit geldt overigens eveneens voor het aanbrengen van balkonvloeren, want ook op een open balkon is het belangrijk dat de vloer waterdicht en veilig is.

Renovatie galerijvloeren

Woningbouwverenigingen en VvE’s, maar ook vastgoedbezitters hebben uiteraard de taak en verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het onroerend goed. Bij flatgebouwen maakt de galerij onderdeel uit van het geheel en kan renovatie van galerijvloeren noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld omdat deze zijn versleten en niet meer voldoende veiligheid bieden voor de bewoners. Of omdat de vloer op de galerij gebreken vertoont, zodat eronder lekkage ontstaat met alle gevolgen van dien. Bij renovatie van galerijvloeren is het mogelijk om voor een veilige en duurzame oplossing te kiezen. Er zijn meerdere ontwerp opties beschikbaar en de prijsinformatie doen wij u graag in een persoonlijke offerte toekomen.

Wilt u meer weten over een galerijvloer

Meer informatie over onze galerijvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie galerijvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 – 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrindvloeren, grindvloeren en vele andere fraaie vloermogelijkheden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten