Gietvloer Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer in Almere plaatsen voor uw woning of bedrijf? Kies dan voor G-vloeren als echte specialist én als familiebedrijf dat oog heeft voor service en kwaliteit. Wij hebben het beste aanbod met veelzijdige mogelijkheden en garanderen maatwerk voor uw gietvloer in Almere. Onze naadloze gietvloeren voorzien in alles wat u verwacht en zelfs vaak meer dan dat als het om stijl, comfort, gemak en uitstraling gaat.

Gietvloer in Almere voor uw woning of appartement

Een gietvloer voor uw woning of appartement in Almere is een populaire keuze en vooral als het om de uitvoering op basis van polyurethaan gaat. PU gietvloeren zijn niet alleen modern en strak, maar tevens praktisch in het onderhoud en garanderen optimaal comfort. Nieuwbouw in Almere is te voorzien van deze vloer, maar ook als u een nieuwe vloer wilt voor een bestaande woning, is het een topkeuze. Er is op het gebied van styling veel mogelijk en niet alleen qua kleur. Wij bieden onder meer de mogelijkheid om een gietvloer in betonlook uit te voeren. Dit design is enorm populair voor industriële interieurs.

Gietvloeren voor bedrijfsruimten

Heeft u een bedrijfsruimte in Almere die toe is aan een nieuwe vloer? In dat geval helpt specialist G-vloeren u graag verder, want onze gietvloeren zijn perfect voor allerlei bedrijfsruimten. Bijvoorbeeld voor uw winkel in Almere, maar ook als u een garage, werkplaats of productieruimte heeft waar de bestaande vloer voor vervanging in aanmerking komt. Vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden, want die zijn er in overvloed. Bijvoorbeeld met de keuze tussen een PU gietvloer of epoxyvloer, maar er zijn nog talloze andere opties voor naadloze vloeren in ons assortiment beschikbaar.

Gietvloer showroom nabij Almere

Wij hechten waarde aan een goede service en daar hoort het adviseren vanuit onze expertise uiteraard bij. Onze kennis en ervaring voorziet in maatwerk voor de uitvoering van gietvloeren in Almere. Om voor u tot maatwerk te komen, geven wij graag persoonlijk advies in onze gietvloer showroom nabij Almere. Neem daarom contact op en vraag als u al weet wat u wilt anders direct online een offerte aan met een vrijblijvend karakter.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten