Gietvloer Amsterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer Amsterdam zou onze naam kunnen zijn. Want we hebben al heel wat gietvloeren in Amsterdam geleverd. Onze speciale gietvloer Amsterdam hebben een levendige, chique en moderne sfeer. We hebben gietvloer Amsterdam geleverd voor industrieel gebruik zoals grote bedrijfsruimtes en bouwmarkten maar ook vele particulieren.

G-vloeren voor de perfecte gietvloer Amsterdam

Voor een gietvloer Amsterdam kunt u het beste terecht bij G-vloeren. De specialist met jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren. Wij bieden duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloeren voor een gunstige prijs. Een gietvloer Amsterdam voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Een gietvloer Amsterdam in uw eigen stijl

U kunt uw gietvloer Amsterdam zelf ontwerpen naar uw eigen design en kleurstelling. Met de design duo kleuren kunt u zelfs een betonlook creëren. Uiteraard staan wij u ook graag met raad en daad terzijde om u de perfecte gietvloer Amsterdam te leveren.

Voor uw gietvloer Amsterdam kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Wij maken wat u ontwerpt. Met het persoonlijke ontwerp geeft u de ruimte precies de sfeer die u wilt. Strak, of juist klassiek en warm. De gietvloer Amsterdam bewijzen dat we aan ieders wensen kunnen voldoen.

Alle kleuren zijn leverbaar. Misschien hebt u geen tijd om de vloer zelf te ontwerpen. Laat het dan over aan een van onze ontwerpers, wij denken graag met u mee en niets is ons te gek!

Voordelen van een gietvloer Amsterdam

Een gietvloer is een hard elastische vloer die uitermate geschikt is voor woningen, kantoren, winkels en showrooms. Een gietvloer Amsterdam is kras vast, geluiddempend en poriëndicht. Een gietvloer Amsterdam is ook heel eenvoudig te reinigen en is daarom ook goed te verwerken in ruimtes waar hygiëne vereist is.

Eigenschappen Gietvloer Amsterdam

 • Kleurecht
 • Scheur overbruggend
 • Hoge stootvastheid
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • In iedere kleur of kleurcombinatie leverbaar
 • Geluiddempend
 • Brandveilig
 • Vloeistofdicht
 • Voelt warm en zacht
 • Kras en slijtvast
 • Duurzaam
 • Ruimtelijk effect
 • Ideaal in combinatie met vloerverwarming
 • Toepasbaar op elke ondergrond

Gietvloeren Amsterdam voor particulieren

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor onze gietvloeren. Logisch, want gietvloeren Amsterdam zijn niet alleen erg hip, ze zijn ook hygiënisch en erg makkelijk om te onderhouden. Tegenwoordig is iedereen zo druk dat we steeds meer kiezen voor onderhoudsvriendelijke producten, hieronder vallen ook onze gietvloeren Amsterdam. Daarom wordt gekozen voor gietvloeren Amsterdam.

Gietvloeren Amsterdam, voor wie van mooi, strak, warm en functioneel houdt

Voor uw gietvloeren Amsterdam kunt u een eigen ontwerp aanleveren. Wij maken wat u ontwerpt. Met het persoonlijke ontwerp geeft u de ruimte precies de sfeer die u wilt. Strak, of juist klassiek en warm. De gietvloeren Amsterdam bewijzen dat we aan ieders wensen kunnen voldoen.

Alle kleuren zijn leverbaar. Misschien hebt u geen tijd om de vloer zelf te ontwerpen. Laat het dan over aan een van onze ontwerpers, wij denken graag met u mee en niets is ons te gek!

Gietvloer in Amsterdam

De Gietvloer Amsterdam is een hoogwaardige gietvloer die elegantie en kunst samen brengt. De gietvloer Amsterdam is kleurvast, naadloos, vloeistofdicht, en scheur overbruggend. U kunt uw gietvloer Amsterdam zelf samenstellen naar kleuren, structuren en glansgraad. De gietvloer Amsterdam bestaat uit heldere hoogwaardige harsen zodat ook bij lichtere kleuren de duurzaamheid en UV bestendigheid in de lengte van jaren gegarandeerd zijn.

Gietvloeren Amsterdam tegen een zeer concurrerende prijs

Dat kwaliteit en design niet duur hoeven te zijn bewijzen wij met onze gietvloeren Amsterdam op een voortreffelijke manier. Laat u verbazen en bezoek onze showroom.

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.
Ook kunt u onze showroom bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 – 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, betonlook gietvloer, polyurethaan gietvloer, epoxy gietvloer.PU gietvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Meer informatie over onze gietvloer Amsterdam

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken. Dat kwaliteit en design niet duur hoeven te zijn bewijzen wij met onze gietvloer Amsterdam op een voortreffelijke manier. Laat u verbazen en bezoek onze showroom.

Gietvloer in Amsterdam kopen

Woont u in Amsterdam en wilt u een gietvloer kopen, dan ligt het voor de hand om dat bij een gietvloerspecialist in deze stad te doen. G-vloeren is al jarenlang gevestigd in Amsterdam en heeft hier ook de beschikking over een showroom. Aangezien het niet zomaar een aanschaf is, maar een aankoop voor jaren, raden wij u aan om bij ons langs te komen voor specialistisch advies. De vele soorten gietvloeren die wij voor uw woning of bedrijf in Amsterdam beschikbaar hebben, maken het mogelijk voor u de ideale samenstelling te creëren. Dat doen wij graag voor iedereen en overal in Amsterdam. Of u nu in Amsterdam Noord of in Amsterdam Zuidoost woont of gevestigd bent met uw bedrijf, waarbij wij overigens zowel gietvloeren plaatsen in bestaande bouw als in nieuwbouw.

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf in Amsterdam dat over een jarenlange ervaring beschikt in het leveren en plaatsen van allerlei soorten gietvloeren. Dit doen wij met een team van specialisten en wij regelen alles van A tot Z voor u, vanaf het advies van onze expert tot en met de oplevering van de perfecte gietvloer. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt en hanteren daarom een persoonlijke service. Uiteraard staat kwaliteit in elke linie op een hoogstaand niveau, zodat u niet alleen op de beste service, maar ook op de beste materialen mag vertrouwen. U krijgt van ons een eerlijk advies vanuit onze professionele expertise, zodat u de zekerheid krijgt over het kopen en laten aanbrengen van de beste gietvloer.

Ervaringen van onze klanten

Kijk gerust bij de ervaringen van klanten in Amsterdam en uit de rest van Nederland, die u voor zijn gegaan om op die manier een persoonlijke indruk op te doen. De persoonlijke verhalen zijn zowel afkomstig van particulieren als van bedrijven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten