Gietvloer Apeldoorn

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woont u in Apeldoorn en bent u op zoek naar een specialist in gietvloeren? G-vloeren is de specialist die u zoekt als u een voorkeur heeft voor een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert. Dat doen wij met elke plaatsing van een gietvloer in Apeldoorn en bovendien voorzien wij daarbij in eerlijke prijzen en in een uitstekende service. Van advies tot uitvoering en van service tot kwaliteit, bij ons is alles voor gietvloeren onder één dak te vinden.

Gietvloer Apeldoorn specialist: G-vloeren

G-vloeren is de gietvloer specialist Apeldoorn en voorziet in een brede range naadloze vloeren op basis van kunsthars. De PU gietvloer is populair en trendy als moderne en strakke vloer in woonkamers, keukens en slaapkamers. Wilt u liever een meer stoere en krachtige industriële look? Beton ciré in Apeldoorn aanbrengen, maakt onderdeel uit van onze specialiteiten net als de plaatsing van betonvloeren in Apeldoorn. Er is dus veel mogelijk als het gaat om wensen en voorkeuren betreffende de uitvoering op het gebied van materiaal en design. Dat komt omdat wij als specialist voor gietvloeren in Apeldoorn een breed aanbod hebben en omdat het mogelijk is maatwerk te leveren.

Gietvloer in Apeldoorn: trendy en tijdloos

Het voordeel van de plaatsing van een gietvloer in Apeldoorn is het trendy en tijdloze karakter. Trendy zonder aan het voorbijgaan van de tijd gebonden te zijn, want het tijdloze design maakt dat u vele jaren van een schitterende uitstraling geniet. Bovendien is er constant comfort te ervaren, zoals bij de PU gietvloer die zacht aanvoelt en de warmte uit de omgeving op zich neemt en afgeeft. Over het praktische gemak is dan nog niet eens gesproken, want schoonmaken kost maar weinig tijd en aan onderhoud hoeft u geen tijd te besteden. Een gietvloer heeft dan ook alles wat u wenst voor uw woning in Apeldoorn.

Werkwijze en kosten

Het is voor u uiteraard van belang om te weten wat de kosten zijn voor een gietvloer in Apeldoorn. Daarom bieden wij u de optie om direct online een offerte aan te vragen. Dat is gratis en vrijblijvend. Het is echter ook mogelijk om onze showroom te bezoeken om eerst persoonlijk advies te ontvangen. In dat geval stellen wij direct aan de hand van uw wensen een gietvloer voor uw woning in Apeldoorn vast en volgt daaruit een offerte. Wij informeren u dan ook over het verloop van het traject en de verschillende contactmomenten voordat de uitvoering plaatsvindt.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten