Gietvloer gezondheid

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er is op meerdere vlakken een relatie tussen een gietvloer en gezondheid aanwezig. Iedereen wil graag in huis, maar ook op het werk in een kantoor, fabriek of winkel in een gezonde omgeving verblijven. Een PU gietvloer draagt wat dat betreft bij aan een positieve invloed op de gezondheid en wel om meerdere redenen. Het is ook niet voor niets dat er in de gezondheidszorg vaak voor een gietvloer wordt gekozen, bijvoorbeeld als ziekenhuisvloer. In uw woning of bedrijfspand profiteert u eveneens van de voordelen van gietvloeren op uw gezondheid.

Gietvloer gezondheid: antiallergische eigenschappen

Er zijn veel mensen die te maken hebben met een allergie voor huisstofmijt. Dat is bijvoorbeeld te merken aan een verstopte neus of niesbuien direct na het opstaan. Ook tranende ogen en rode ogen zijn mogelijke symptomen van een huisstofmijtallergie. Zo komt het ook voor dat er in de nacht een piepende ademhaling ontstaat. Als deze symptomen niet seizoensgebonden zijn en het hele jaar voorkomen dan is er mogelijk sprake van een allergie voor huismijt of huisstofmijt. Om het huis zoveel mogelijk stofvrij te maken, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de vloer. Hier ligt er een relatie tussen een gietvloer en gezondheid. Gietvloeren zijn namelijk zowel vuil- en stofafstotend en er zijn uitvoeringen die over antiallergische eigenschappen beschikken, zoals deze vloer.

Optimale hygiëne: naadloos met stof- en vuilafstotend karakter

Een optimale hygiëne heeft uiteraard eveneens een positieve invloed op de gezondheid. Ook hiervoor geldt dat er sprake is van een perfecte relatie tussen gietvloeren en de gezondheid. Onze gietvloeren zijn namelijk volledig naadloos en in combinatie met het vuil- en stofafstotende karakter zeer hygiënisch te noemen. Het voordeel is bovendien dat door deze eigenschappen het heel gemakkelijk is om de vloer van stof en vuil te ontdoen. Door het ontbreken van naden en omdat er ook geen andere openingen aanwezig zijn, krijgt vuil en stof geen gelegenheid om zich op te hopen. Het hygiënische karakter is dan ook een van de redenen dat een gietvloer bij uitstek geschikt is om ook in de keuken te plaatsen.

Vloeistofdicht: geen kans voor schimmels en bacteriën

Schimmels en bacteriën zijn schadelijk voor de gezondheid. Een gietvloer is vloeistofdicht en naadloos, waardoor schimmels en bacteriën geen plek vinden om zich te nestelen en te groeien. Dit getuigt eveneens van een positieve relatie tussen gietvloeren en de algemene gezondheid.

Comfortabel om op te lopen

Het is belangrijk om in eigen huis comfort te ervaren en te ontspannen, want ook dit draagt bij aan de gezondheid. Het is dan prettig te weten dat een gietvloer in dat gewenste comfort voorziet en het is zelfs fijn en warm aanvoelt om er met blote voeten op te lopen. Extra warmte en comfort is te verkrijgen door onder de gietvloer vloerverwarming aan te brengen. Gietvloeren zijn een ideale warmtegeleider en het bespaart door het hoge rendement ook nog eens energie. Dat is goed voor de portemonnee. Wilt u meer weten over de gezondheidsvoordelen van gietvloeren? Neem gerust contact op met G-vloeren, wij zijn u graag van dienst.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten