Gietvloer glitter

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn ruimtes, waarin een vloer een extra functionele functie heeft. Bijvoorbeeld als het gaat om een dansvloer in een danszaal of om een vloer in een discotheek. De uitstraling en het design van de vloer dienen dan bij te dragen aan de dansbeleving. In dat opzicht is een gietvloer glitter een perfecte keuze om er een showelement aan toe te voegen. Een gietvloer met glitter steelt als vanzelf haast de show. Het is dan ook een vloeruitvoering die meerwaarde creëert. G-vloeren is in alle opzichten dé specialist in gietvloeren en dus ook als het gaat om naadloze glittervloeren van kunsthars.

Gietvloer glitter: luxe en exclusief showelement

Een gietvloer glitter is een uitvoering van een naadloze vloer die een luxe uitstraling heeft, waar een showelement in is verwerkt. Glitters trekken nu eenmaal altijd en overal de aandacht en zeker als deze in een groot oppervlak, zoals in een gietvloer zijn verwerkt. Overigens vormen glitterdesigns slechts een van de vele showelementen die beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in een dansvloer of discotheekvloer andere elementen te verwerken. Bijvoorbeeld een ontwerp met een bijzonder 3D-effect of een afbeelding die als eyecatcher dient.

Glitter epoxy gietvloer

Een van de gietvloeren die zich perfect leent om glitters in te verwerken betreft een epoxyvloer of epoxy gietvloer. Dit is een glitter vloer die er qua design fantastisch uit komt te zien, maar daarnaast nog vele voordelen biedt. Er zijn namelijk allerlei positieve kenmerken te benoemen van een epoxy gietvloer glitter. Dergelijke vloeren die met glitters zijn uitgevoerd zijn onder meer duurzaam, naadloos, sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Er zijn verder naast glitter allerlei andere eigenschappen aan toe te voegen. Bijvoorbeeld een laag met antislip om de vloer wat stroever te maken. Een geluiddempende laag toevoegen aan een gietvloer met glitter behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dat komt bij dansvloeren en discotheekvloeren natuurlijk goed van pas.

Naar keuze veel of weinig glitters

Een gietvloer is naar keuze met veel of weinig glitters uit te voeren. Dat maakt een glitter gietvloer dan ook voor meer doeleinden geschikt dan alleen als voor dansvloer of discotheekvloer. Het is namelijk ook mogelijk om op een subtiele manier glitters aan te brengen in een gietvloer. Hierdoor ontstaat er een elegante uitstraling met een chique look die onder meer geschikt is voor zakelijke toepassingen. Overigens zijn er ook ander typen gietvloeren die zich lenen voor een toepassing met glitters. Bijvoorbeeld siergrindvloeren die met een glittereffect ook uniek en onderscheidend zijn te realiseren.

Gietvloer glitter in allerlei kleuren

Een voordeel van de combinatie gietvloer glitter is dat deze vloeruitvoering in elke denkbare kleur door ons is aan te brengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een diversiteit aan kleuren te kiezen om een speels effect te realiseren. Zo is het ook mogelijk om het glittereffect juist te benadrukken door de vloer in één kleur te laten uitvoeren. Er is wat dat betreft door G-vloeren aan allerlei wensen tegemoet te komen. Daarom voorzien wij standaard in maatwerk en dat geldt eveneens voor gietvloeren met glitters.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten