Gietvloer Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een gietvloer in Groningen laten plaatsen en verzekerd zijn van de beste service, kwaliteit en prijs? G-vloeren is de specialist die overal in het land komt om op maat samengestelde gietvloeren aan te brengen. Ook Groningen behoort tot ons uitgebreide werkgebied en wij voeren zowel opdrachten uit voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. De kracht van onze gietvloeren is namelijk dat deze voor vele doeleinden een perfecte keuze zijn. Zo leggen wij onder meer epoxyvloeren in Groningen aan net als dat wij betonvloeren in Groningen plaatsen. Uiteraard niet alleen in de stad, maar in de hele provincie in het noorden van het land!

Gietvloer Groningen: in vele opzichten de beste keuze

Het is zowel om op te wonen als om op te werken ideaal om voor de plaatsing van een gietvloer in Groningen te kiezen. Heeft u eenmaal een gietvloer in Groningen in uw woning liggen dan profiteert u van een moderne vloer die comfort en warmte biedt. De naadloze vloer voorziet bovendien in elasticiteit, schoonmaakgemak en heeft een duurzaam karakter. Dit is te danken aan de lange levensduur. Heeft u een bedrijf in Groningen? Onze vloeistofdichte gietvloeren zijn tevens samen te stellen voor commercieel, zakelijk en voor industrieel gebruik. Zo houden wij rekening met de bedrijfsvoering, belastbaarheid van de vloer en uiteraard met het design omdat de uitstraling eveneens belangrijk is.

Gietvloer in Groningen laten plaatsen

Bij uw keuze voor het laten plaatsen van een gietvloer in Groningen komen wij graag met u in gesprek. Het is namelijk belangrijk om uw wensen specifiek in kaart te brengen. Dat stelt ons in de gelegenheid om perfect maatwerk te bieden voor uw gietvloer in Groningen. Wij zijn bovendien niet alleen leverancier, maar ook de uitvoerder van het project. Alles is wat dat betreft bij ons onder één dak beschikbaar en dat geldt eveneens als u voor een combinatie met vloerverwarming kiest die onder de gietvloer is aan te brengen. Naast maatwerk met professioneel advies mag u bij ons in alle opzichten op de beste service rekenen. Wij zijn bovendien een familiebedrijf dat eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Wij hanteren voor gietvloeren in Groningen aantrekkelijke en scherpe prijs. Vraag maar een offerte aan om direct concreet inzicht te krijgen in de kosten. Deze berekenen wij aan de hand van het oppervlak, maar uiteraard ook op basis van het soort gietvloer dat u in Groningen wilt laten plaatsen. De keuze voor een bepaald soort materiaal, zoals kunsthars heeft wat dat betreft invloed op de prijs.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten