Gietvloer hal

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer hal: eenheid in stijl

De entree van een woning of kantoor geeft direct een eerste indruk af qua sfeer en uitstraling. Een gietvloer in de hal is vormt de ideale basis om naar eigen voorkeur de gewenste look te realiseren. Bij binnenkomst trekt het oog al naar deze blikvanger toe en is de toon van de beleving gezet. Uiteraard is de perfecte combinatie te maken door de gietvloer in de hal door te laten lopen naar andere ruimtes. Bijvoorbeeld naar de woonkamer, keuken en slaapkamers of naar de verschillende kantoorruimtes.

Gietvloer in de hal voor verbinding

Een gietvloer in de hal zorgt in uw huis voor een verbindende factor. Het is een plek die net zoveel aandacht verdient als het interieur in de woonkamer. Uiteraard met oog voor design en detail om een perfecte entree te realiseren. De hal is de plaats waar iedereen binnenkomt om verder door te lopen. Waar men na een lange werkdag de jas ophangt en de schoenen uittrekt. Het is dan fijn dat u direct het gevoel van thuiskomen ervaart en dat is mogelijk met een gietvloer in de hal. Uiteraard is het ook van belang dat de halvloer aan praktische en comfortabele eisen voldoet. Daar komen onze gietvloeren in ieder geval eveneens aan tegemoet. Het is verder goed om te weten dat onze vloeren voor de hal slijtvast zijn en een duurzaam karakter hebben.

Praktisch voordeel met gietvloer in de hal

Bij het betreden van de entree is het logisch dat vuil onder de schoenen naar binnenkomt. Een gietvloer in de hal biedt wat dat betreft praktisch voordeel. Het is namelijk een vloer die volledig vlak is. Vuil heeft op deze vloer geen hechtende werking en is snel en gemakkelijk te verwijderen. Het is wel aan te raden om bij de instap bij de deur een schoonloopmat neer te leggen. Door de voeten op de deurmat te vegen, blijft het meeste vuil daarop achter. De gietvloer in de hal voelt zacht en comfortabel aan. Het is dus ook een prima vloer om zonder schoenen op te lopen en warm comfort te ervaren. Overigens zijn onze gietvloeren voor vrijwel elk type hal geschikt. Zo ook voor appartementen waar de geluiddemping nog een belangrijke rol bij speelt. Onze gietvloeren zijn voorzien van geluiddempende eigenschappen en dat is uiteraard een bijkomend voordeel.

Design en kleur

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden om de hal met een gietvloer een uniek uiterlijk te geven. Het is bijvoorbeeld een optie om de kleur van de gietvloer in de woonkamer of keuken terug te laten komen. Het is ook origineel om van de hal met een fel gekleurde gietvloer een echte eyecatcher te maken. Overigens zijn er meerdere soorten gietvloeren beschikbaar die eveneens ideaal zijn om in de hal te laten doorlopen. Bijvoorbeeld een gietvloer met betonlook die de hal nog levendiger maakt. De kleuropties zijn eindeloos en er is met elke smaak rekening te houden. Wilt u een gietvloer in de hal om van alle voordelen te profiteren? Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten