Gietvloer jaren 30 woning

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn allerlei typen huizen uit allerlei bouwjaren die zich perfect lenen voor het laten aanbrengen van een naadloze vloer. Een gietvloer jaren 30 woning is daar een specifiek voorbeeld van. Jaren dertig woningen roepen een gevoel van nostalgie op met bijzondere details. De oudheid van dergelijke woningen staat een moderne vloer echter niet in de weg. Er is met een gietvloer in een jaren 30 woning namelijk altijd aansluiting te vinden bij de sfeer die u wenst. G-vloeren beschikt daarbij over de nodige ervaring met het aanbrengen van gietvloeren in oude woningen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om extra aandacht te besteden aan de ondervloer die doorgaans van hout is.

Gietvloer jaren 30 woning: fermacell aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer in een jaren 30 woning vereist een zorgvuldige aanpak en de nodige expertise. Doorgaans bevinden zich in oudere woningen houten vloeren als ondervloeren. Het is zeker mogelijk om een gietvloer over een houten vloer aan te brengen met het treffen van de nodige voorbereidingen. G-vloeren zorgt in dat geval voor het plaatsen van fermacell als basis voor de gietvloer over hout. Er ontstaat hierdoor een zwevende dekvloer. Dat is onder meer belangrijk in verband met het reduceren van geluidshinder die een houten ondervloer bij een gietvloer in een jaren 30 woning anders veroorzaakt. Bovendien zorgen de platen ervoor dat de ondergrond stabiel en vlak wordt. Dat is een vereiste om een gietvloer aan te brengen over houten ondervloeren.

Fermacell ondervloer als zwevende dekvloer

Fermacell platen staan bekend als geluidsisolerende ondervloeren die onder meer geschikt zijn om toe te passen over ondervloeren. Dat heeft als voordeel dat voor het aanbrengen van een gietvloer in een jaren 30 woning de bestaande houtconstructie kan blijven liggen. Naast fermacell platen zijn er overigens ook nog andere opties beschikbaar, zoals de toepassing van MDF of Multiplex. Een dergelijke onderlaag is als een tussenvloer tussen het hout en de gietvloer te zien. Daarbij is er het voordeel van de beperking van geluidshinder, maar zorgt de tussenvloer ook nog eens voor een isolerende werking. Dat heeft vervolgens weer een positief effect op het verbruik van energie en leidt tot lagere energiekosten.

Aanbrengen gietvloer in jaren 30 woning

Het aanbrengen van een gietvloer in een jaren 30 woning verloopt afgezien van de tussenvloer in de vorm van Fermacell platen volgens de vaste procedure. Dat betekent dat er na het aanbrengen van de tussenlaag eerst een primer opkomt die een goede hechting bewerkstelligt. De volgende stap is de schraplaag realiseren en daarna is het tijd om de gietlaag zichzelf te laten nivelleren. De afwerking volgt met een beschermende en kraswerende laag in de vorm van coating.

Sfeervol met modern gemak

Een gietvloer in een jaren 30 woning voorziet in een fantastische sfeer en combineert met modern gemak. Uw gietvloer is in allerlei kleuren te realiseren en bovendien zijn er diverse soorten naadloze vloeren om een keuze uit te maken. Neem voor meer informatie contact op met G-vloeren en maak van uw jaren 30 woning met een gietvloer een echt droomhuis.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten