Gietvloer mat

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer mat staat voor de uitvoering van een matte gietvloer die zich kenmerkt door weinig licht te weerspiegelen. Er is wat dat betreft sprake van een meer rustige uitstraling die overigens perfect past in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Een gietvloer in mat als optie voor de uitvoering en afwerking is onder meer populair voor industriële woonstijlen. Het staat ook prachtig in het interieur om een matte gietvloer bijvoorbeeld te combineren met meubelen in hoogglans. Op deze wijze is er sprake van een origineel contrast in de uitstraling.

Gietvloer mat: keuze uit duizenden kleuren

Een matte gietvloer staat voor een rustige eenheid in huis of op kantoor of in een winkel. Er is echter beweging in aan te brengen door de vloer meer te laten opvallen in een bepaalde kleur. Het rustige effect is wat dat betreft te versterken door de kleurkeuze, maar het tegenovergestelde is eveneens te bereiken. Er zijn namelijk duizenden kleuren beschikbaar om een gietvloer mat in uit te voeren. Duizenden gietvloerkleuren betekent dat iedereen, maar dan ook iedereen de keuze voor een eigen favoriete kleur kan maken. Het is wel verstandig om goed na te denken over een opvallende kleur en in te beelden of deze kleur ook over vier of vijf jaar nog een favoriet is. Matte gietvloeren gaan namelijk zeer lang mee en het is zonde als u na twee of drie jaar liever een andere kleur vloer ziet.

Matte gietvloer voor elke woonstijl

De industriële woonstijl is al even genoemd als voorbeeld van een interieur waar een gietvloer in matte afwerking goed bij past. Het is echter zo dat mede dankzij de duizenden kleuren er ook bij andere woonstijlen sprake is van een perfecte combinatie. Zo staat een matwitte gietvloer prachtig in een Scandinavisch interieur met veel licht hout en natureltinten. Een zandkleur of bruintint in mat voor een gietvloer staat wat dat betreft fantastisch in een landelijk interieur. Of wat te denken van een zwarte gietvloer mat in een moderne en minimalistische woonkamer. Breng er wat kleuraccenten in aan en het interieur ziet er geweldig uit. Zo is er voor iedere woonstijl een matte gietvloer met bijpassende kleur te realiseren.

Standaard afwerking

In principe is mat de standaard afwerking voor gietvloeren, waarbij het naar keuze mogelijk is om voor een meer glanzende uitvoering te kiezen, zoals hoogglans. De PU gietvloer, maar ook een epoxygietvloer is in elk geval standaard mat afgewerkt. Deze uitstraling voorziet niet alleen in een rustige uitstraling, maar zorgt eveneens voor een zachte look. Het design is bij een matte gietvloer in een effen kleur bovendien wat neutraler in uitstraling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze matte gietvloeren en de mogelijkheden in afwerking en uitvoering? Neem gerust contact op met G-vloeren. Onze experts staan voor u klaar om u van advies te voorzien. Op afspraak is het mogelijk om naar onze showroom te komen en persoonlijk advies te krijgen, waarbij maatwerk de standaard is voor onze matte gietvloeren. Overigens is het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten