Gietvloer op fermacell

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Niet elke ondergrond is direct geschikt om een gietvloer op aan te brengen. De ondervloer dient namelijk stabiel, vlak en strak te zijn. Een houten vloer is bijvoorbeeld geen goede basis om rechtstreeks een gietvloer op te plaatsen. Een gietvloer op fermacell biedt dan uitkomst om de bestaande houten vloer voor te bereiden. G-vloeren is zeer ervaren in het realiseren van gietvloeren op fermacell, waarbij de houten ondergrond blijft liggen.

Gietvloer op fermacell met duurzaam karakter

Een gietvloer op fermacell vormt een stabiele basis met de garantie van een lange levensduur. Fermacell is materiaal dat ook wel bekend staat als gipsvezelkarton en is voor allerlei doeleinden te gebruiken, zoals voor het bekleden van vloeren. Het gipsvezelkarton bestaat uit gerecyclede materialen met een combinatie van papiervezels en gips. De toevoeging van water en het samenpersen van het materiaal maakt dat er een krachtige soort gipsvezelkarton ontstaat. Er wordt daarbij aan strenge kwaliteitseisen en milieueisen voldaan. Dat maakt een gietvloer op fermacell tot een duurzame vloer. G-vloeren heeft duurzaamheid namelijk eveneens hoog in het vaandel staan.

Isolerende eigenschappen

Een van de voordelen van een gietvloer op fermacell is dat er sprake is van isolerende eigenschappen. Het gaat hierbij zowel om thermische isolatie als om akoestische isolatie. Dat betekent dat de krakende geluiden van de houten vloer niet meer hoorbaar zijn. Bovendien draagt de thermische isolatie bij aan de warmte in huis. Naast de isolerende eigenschappen zijn er nog meer kenmerken van toepassing bij een gietvloer op fermacell. Zo voorziet gipsvezelkarton ook in brandwerende eigenschappen en is het materiaal stootvast. Verder is het materiaal vrij van giftige stoffen en reukloos. Bovendien is fermacell op een relatief eenvoudige manier te verwerken en toe te passen.

Gietvloer op fermacell aanbrengen

Een gietvloer op fermacell aanbrengen, begint bij een goede voorbereiding, Dat betekent dat er eerst aandacht is voor het realiseren van een perfecte basis met het plaatsen van fermacell platen. Een fermacell ondervloer is als een puzzel op bijvoorbeeld een houten vloer te plaatsen. Daarbij vindt er een verbinding plaats met lijm en schroeven, zodat er één geheel ontstaat dat gekoppeld is en een eenheid vormt. Het is bij het aanbrengen van een gietvloer op fermacell belangrijk dat de ondergrond strak en vlak is zonder oneffenheden. Daarom worden de oneffenheden van het gipsvezelkarton eerst weggewerkt. Denk daarbij aan naden tussen de vloerdelen die opgevuld dienen te worden alvorens een PU gietvloer op aan te brengen.

Betrouwbare ondergrond

Fermacell is een van de opties om een betrouwbare ondergrond te realiseren voor het aanbrengen van een gietvloer. Een fermacell ondervloer wordt door ons als een zwevende dekvloer gerealiseerd en dat zorgt onder meer voor het verminderen van contactgeluiden. Fermacell platen zijn dan ook een betrouwbare keuze om een gietvloer op hout aan te brengen. Wilt u meer weten over de realisatie van een gietvloer op fermacell neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies en kijken onder meer naar de beste oplossing om voor u een gietvloer op maat samen te stellen op een betrouwbare ondergrond.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten