Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonlook Gietvloeren

Betonlook gietvloeren geven een unieke uitstraling aan iedere ruimte

Betonlook gietvloeren bestaan uit een mengeling van twee verschillende kleuren. Door de grote variatie in mogelijke structuren, kleurcombinaties en originele patronen zijn betonlook gietvloeren absoluut uniek. Wij kunnen iedere consument betonlook gietvloeren aanbieden die geheel voldoet aan de persoonlijke wensen


Betonlook gietvloeren zijn praktisch vanwege hun eenvoudige onderhoud

Betonlook gietvloeren zijn praktisch en hygiënisch in het gebruik. Betonlook gietvloeren bestaan uit gemakkelijk te reinigen hard elastisch kunststof wat het onderhoud van betonlook gietvloeren erg eenvoudig maakt. Zij zijn 100% poriëndicht waardoor vloeistoffen als water, frisdranken etc.er niet in kunnen doordringen.

Betonlook gietvloeren voor een stijlvol warm aangekleed interieur

Onze klanten hebben lang plezier van hun fraaie betonlook gietvloeren. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en verwerken duurzaam materiaal in onze betonlook gietvloeren.

Betonlook gietvloeren hebben een zachte, warme uitstraling. Wie toe is aan een stijlvol interieur vindt in de gevarieerdheid waarin de betonlook gietvloeren leverbaar zijn, ongetwijfeld de betonlook gietvloer waar naar hij op zoek is.

Voor meer specifieke informatie over onze betonlook gietvloeren

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een betonlook gietvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, kleurvaste gietvloer, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betonlook vloer

G-vloeren Nieuws

28 juni 2019

G-vloeren creëert moderne gietvloer in oud huis

G-vloeren heeft onlangs weer eens de specialiteit bewezen met het omtoveren van een oude woning tot een schitterend paleis. In elk geval voor wat betreft de basis met het creëren van een moderne gietvloer in een oud huis.

lees meer
28 juni 2019

G-vloeren renoveert regelmatig oude gietvloeren

Er komt steeds meer vraag naar het renoveren van oude gietvloeren en daar is G-vloeren als specialist de beste in. Daarom stijgt de vraag bij ons ook naar de renovatie van oude gietvloeren.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike