Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonlook Gietvloeren

Betonlook gietvloeren geven een unieke uitstraling aan iedere ruimte

Betonlook gietvloeren bestaan uit een mengeling van twee verschillende kleuren. Door de grote variatie in mogelijke structuren, kleurcombinaties en originele patronen zijn betonlook gietvloeren absoluut uniek. Wij kunnen iedere consument betonlook gietvloeren aanbieden die geheel voldoet aan de persoonlijke wensen


Betonlook gietvloeren zijn praktisch vanwege hun eenvoudige onderhoud

Betonlook gietvloeren zijn praktisch en hygiënisch in het gebruik. Betonlook gietvloeren bestaan uit gemakkelijk te reinigen hard elastisch kunststof wat het onderhoud van betonlook gietvloeren erg eenvoudig maakt. Zij zijn 100% poriëndicht waardoor vloeistoffen als water, frisdranken etc.er niet in kunnen doordringen.

Betonlook gietvloeren voor een stijlvol warm aangekleed interieur

Onze klanten hebben lang plezier van hun fraaie betonlook gietvloeren. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en verwerken duurzaam materiaal in onze betonlook gietvloeren.

Betonlook gietvloeren hebben een zachte, warme uitstraling. Wie toe is aan een stijlvol interieur vindt in de gevarieerdheid waarin de betonlook gietvloeren leverbaar zijn, ongetwijfeld de betonlook gietvloer waar naar hij op zoek is.

Voor meer specifieke informatie over onze betonlook gietvloeren

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u onze showroom bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een betonlook gietvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, kleurvaste gietvloer, Pu gietvloer, Polyurethaan gietvloeren maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Betonlook vloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike