Mortelvloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De mortelvloer prijs is een aspect dat bij de keuze voor deze vloer komt kijken. Het is belangrijk dat u zich over alle aspecten uitgebreid laat informeren. Of zoals nu zelf op zoek gaat naar concrete informatie. Het is gemakkelijk om een indicatieve mortelvloer prijs te achterhalen. Daarmee krijgt u globaal inzicht in de kosten, maar weet u nog niet waar u helemaal aan toe bent. Dat is pas het geval als u een offerte krijgt aangereikt die u uiteraard bij G-vloeren gemakkelijk en vrijblijvend kan aanvragen. Het is daarbij uiteraard handig als u weet hoe de prijs van een mortelvloer is samengesteld. Er zijn daarop namelijk meerdere factoren van invloed.

Het oppervlak bepaalt de mortelvloer prijs

Het oppervlak is de factor die voor een groot deel invloed heeft op de mortelvloer prijs. Dat heeft met het aantal m2 te maken, waarop deze vloer wordt geplaatst. De m2 prijs varieert in dat opzicht al naar gelang het totale aantal m2. Dat het voordeliger wordt om een groter oppervlak van een mortelvloer te voorzien, is mooi meegenomen. Het leidt soms zelfs tot de beslissing om meerdere ruimten met deze vloer uit te voeren. Dat werkt namelijk door in de kosten die lager zijn, omdat de mortelvloer prijs per m2 daalt bij een groter oppervlak. Dat is toch interessant om vooraf te weten en te overwegen om meerdere ruimtes ineens van deze vloer te voorzien.

Extra toevoegingen en speciale wensen

Extra toevoegingen aan de vloer of de uitvoering van speciale wensen zijn eveneens van invloed op de mortelvloer prijs. Er zijn bijvoorbeeld enorm veel kleuren om een keuze uit te maken, maar wellicht heeft u een totaal andere tint in gedachten. In dat geval is het altijd mogelijk om met uw wensen rekening te houden. Het is wel zo dat een afwijkende kleur speciaal op maat moet worden gemengd. Daardoor kan het zijn dat de mortelvloer prijs in dat geval net iets hoger uitvalt. Er is dan een meerprijs van toepassing omdat het een afwijkende kleur betreft. Een ander voorbeeld dat betrekking heeft op een extra toevoeging is de vloer extra kraswerend af te werken. Ook hiervoor geldt in principe een meerprijs net als voor het verwerken van een bedrijfslogo in de mortelvloer.

Vraag gewoon een offerte aan

De informatie over de opbouw van de mortelvloer prijs geeft u inzicht in de opbouw van de kosten. Daarmee heeft u voor uw project nog altijd geen concreet kostenoverzicht. Als u snel de prijs van een mortelvloer voor uw project wilt weten, vraag dan gewoon een offerte aan. Dat kan bij G-vloeren gemakkelijk en snel via het online offerteformulier. Vul de gegevens in en u hoort snel van ons welke mortelvloer prijs van toepassing is op uw project. Of als u liever eerst professioneel advies wilt, neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij stellen onze showroom graag open voor uw komst en ontvangen u persoonlijk. Een afspraak maken is nodig, omdat wij dan echt alle tijd voor uw bezoek kunnen plannen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten