Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Beton cire voor bedrijven

Beton Ciré verovert bedrijfspanden: een commerciële hit in 2023

Beton ciré heeft de stap naar het bedrijfsleven gemaakt en is steeds vaker te zien als vloer- of wandafwerking in allerlei branches. Het zijn vaak bedrijven die zich willen onderscheiden in uitstraling die de keuze laten vallen op beton ciré. Deze watervaste stuclaag heeft een unieke look en knalt met een stijlvolle uitstraling de ruimte in. Bijvoorbeeld in restaurants met een open keuken net als in de ontvangstruimte van commerciële bedrijven. Achter de ogenschijnlijke eenvoud van beton ciré schuilt de kracht, namelijk een waar ambacht. G-vloeren constateert dat beton ciré dit jaar een regelrechte hit is in zakelijke en commerciële ruimtes.

Wat maakt beton ciré ineens zo populair in het bedrijfsleven?

Het gebeurt vaak andersom dat een bepaald type vloer of wandafwerking vanuit het bedrijfsleven overslaat naar woningen. Denk maar aan de industriële interieurs die inmiddels  al vele jaren een trendy woonstijl vormen. Bij beton ciré is het juist zo dat de trend is overgeslagen van toepassing in woonhuizen naar bedrijven. Dit is te danken aan de unieke en luxe uitstraling, maar ook aan de onderliggende eigenschappen.

Eigenschappen die het verschil maken

Beton ciré staat bekend om de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van toepassen. Naast dat het mogelijk is om een beton ciré vloer te laten aanbrengen, zijn ook de wanden ermee uit te voeren. De stuclaag is watervast en onder meer ook geschikt voor natte ruimtes. Bijvoorbeeld in de ruimte rondom een sauna in een wellnessbedrijf of in de douche- en kleedruimte van een sportschool.

Natte ruimtes

Toepassing in natte ruimtes is mogelijk, omdat er sprake is van de toevoeging van een kunststofharder aan de cementstuclaag. Hierdoor ontstaat er een waterafstotend effect. De uitstraling is bovendien aan te passen naar eigen wensen en naar de bedrijfsidentiteit. Het gemêleerde karakter is uit te voeren met een meer of minder robuuste look. De krachtige uitstraling van natuurlijk beton is erin terug te zien, maar dan met onderhoudsgemak en hygiënische eigenschappen.

Duurzame keuze

De populariteit van beton ciré in het zakelijke en commerciële bedrijfsleven neemt ook toe vanwege het duurzame karakter. Duurzaamheid speelt steeds vaker een rol bij het maken van keuzes door bedrijven. Dit geldt ook voor ons.

Wij vinden het namelijk eveneens belangrijk om met milieuvriendelijke en natuurlijke bestanddelen te werken. Beton ciré voldoet daaraan met cement als basis en kunststofharder als tweede component. Deze combinatie is krachtig, want hierdoor ontstaat er een sterke en flexibele vloer of wand.

De levensduur is lang en zelfs extra lang na het aanbrengen van een sealer. Het is hierdoor niet mogelijk dat er vuil of vocht in de vloer of wand trekt, zodat het beton ciré nog langer meegaat.

Ook een commerciële  hit scoren?

Wilt u niet achterblijven en ook met de trend van beton ciré in bedrijven meegaan? Neem gerust contact op met G-vloeren. Wij inspireren u graag verder met alle mogelijkheden die er zijn om beton ciré in uw bedrijf toe te passen. Maak daarom een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam.