Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Haarlem

Gietvloer in een nieuwbouwwoning in Haarlem

G-vloeren heeft onlangs in november 2020 in een nieuwbouwwoning in Haarlem een schitterende gietvloer in betonlook aangebracht. Kort na het moment van opleveren van de nieuwbouwwoning was het huis klaar om te bewonen. De prachtige gietvloer in betonlook voorzag meteen in een warme sfeer in de woonkamer, zelfs op het moment dat er nog geen meubels te zien waren. De bewoners hebben wel even moeten wachten op de plaatsing, maar dat komt omdat bij de keuze voor de gietvloer de nieuwbouwwoning in Haarlem nog in de bouwfase zat.

Voordeel gietvloer in nieuwbouwwoning in Haarlem

Het biedt verschillende voordelen om een gietvloer zoals deze in betonlook in een nieuwbouwwoning in Haarlem aan te brengen. Zo is er het voordeel dat wij de gelegenheid kregen om rekening te houden met de planning. De bewoners hebben ook prima op tijd nagedacht over de wensen ten aanzien van de nieuwe vloer. De kleur was al snel duidelijk, want daar was een duidelijke voorkeur voor. Het is een grijstint en dat past natuurlijk perfect bij een gietvloer in betonlook in een nieuwbouwwoning in Haarlem. De betonlook voorziet overigens in de mogelijkheid om allerlei soorten stijlen de realiseren.

Betonlook passend bij allerlei interieurstijlen

De industriële stijl is daar een voorbeeld van net als de moderne en minimalistische stijl. Het voordeel van een betonlook vloer is dat deze een warme sfeer uitstraalt en dat is natuurlijk te danken aan de gemêleerde kleureffecten. Overigens waren de toekomstige bewoners van de nieuwbouwwoning in Haarlem erbij op het moment dat het tijd was om de kleuren te mengen. Dat ogenblik bepaalt namelijk in hoeverre de kleurtinten in elkaar vervloeien. De mate waarin dat gebeurt, heeft invloed op het uiteindelijke effect, zoals rustig en elegant of wat woester en stoerder.

Strakke gietvloer in de slaapkamers

Er is nog een voordeel bij de keuze voor een gietvloer in een nieuwbouwwoning in Haarlem. De hele woning is namelijk nog leeg op het moment dat de vloer erin komt. Dat heeft bij de toekomstige bewoners ervoor gezorgd om ook een gietvloer in de slaapkamers te laten aanbrengen. Dit keer niet in betonlook, maar in een fraaie warm aandoende kleur. Door vrijwel de hele woning te voorzien van een naadloze vloer is er een prachtig geheel ontstaan. Het is voor de bewoners die er nu wonen bovendien ook nog een ideale keuze betreffende het schoonmaakgemak. Onze gietvloeren zijn vloeistofdicht en het vuil hecht zich niet aan de vloer. Daarom is de schoonmaak in een handomdraai gebeurd en het voordeel is ook nog dat er verder geen groot onderhoud van toepassing is.

Gietvloer nieuwbouw

Wij merken dat de vraag naar onze gietvloeren voor nieuwbouw toeneemt. Ook de bewoners van de nieuwbouwwoning in Haarlem volgen deze trend. De toenemende populariteit is er niet voor niets, want onze gietvloeren zijn nu eenmaal het ideale vloersysteem voor vrijwel alle nieuwbouwprojecten. Daarbij komt dat er keuze is uit allerlei opties en kleuren, zoals betonlook vloeren, woonbeton, PU gietvloeren en nog tal van andere woningvloeren.