Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor nieuwbouwwijk Polaris Amsterdam

Nieuwbouw Polaris Amsterdam en G-vloeren

Nieuwbouwproject Polaris Amsterdam en G-vloeren zijn met elkaar verbonden. In die zin dat G-vloeren optreedt als leverancier en uitvoerder optreedt voor toekomstige bewoners die in de nieuwe woning voor een gietvloer kiezen. Overigens is gietvloer in dit geval de benaming voor allerlei soorten naadloze gietvloeren die wij in het assortiment hebben. G-vloeren is wat dat betreft leverancier van polyurethaan gietvloeren, maar ook van allerlei andere woningvloeren en woonbeton. Woont u straks in Polaris in nieuwbouw in Amsterdam en wilt u een mooie gietvloer? G-vloeren staat voor u klaar en het is nooit te vroeg om uw droomvloer alvast samen te stellen.

Polaris nieuwbouw in Amsterdam

Polaris nieuwbouw in Amsterdam krijgt in 2022 vorm met de oplevering van prachtige appartementen met balkons of terrassen. De omgeving kenmerkt zich dan door openbare tuinen en voor de bewoners is het handig dat er veel gelegenheid is om in de buurt te parkeren. De nieuwbouw van Polaris krijgt vorm op de NDSM werf en dat is heel dicht in de omgeving van het pontje naar centraal.

NDSM werf

NDSM werf is de locatie waar aan het IJ een prachtige stadswerk verrijst met prachtige woongebouwen en met praktische voorzieningen. Hier in deze omgeving van Polaris Amsterdam nieuwbouw krijgt de natuur de ruimte om op een heerlijke plek te wonen en te leven. Naast woongebouwen zoals de appartementen van Polaris komt er een cultureel stadsplein en is er alle ruimte voor horeca en bedrijven. Uiteraard ontbreken de jachthavens niet op deze prachtige plek aan het IJ in Amsterdam.

Gietvloer in uw nieuwe woning

Onze gietvloeren voorzien uw nieuwe appartement van het nieuwbouwproject Polaris in Amsterdam van een geweldige basis. Een basis om comfortabel op te wonen, van praktisch gemak te profiteren als het om het onderhoud gaat en optimale hygiëne. Elke gietvloer in ons assortiment is helemaal naadloos en bovendien is er een ruime keuze uit kleuren. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld leverbaar in alle RAL-kleuren. Heeft u een andere mooie kleur in gedachten? G-vloeren bespreekt graag uw kleurwensen net als uw voorkeuren op het gebied van design, want ook betonlook vloeren maken bijvoorbeeld deel uit van ons assortiment.

Nu alvast plannen maken

Een verhuizing naar een nieuwbouwappartement, zoals naar Polaris in Amsterdam brengt drukte met zich mee. U kan alvast plannen maken om het interieur van uw toekomstige appartement vorm te geven. De basis daarvoor begint bij het maken van een keuze voor een vloer. Het is dan prettig om al ruim van tevoren een keuze te maken met de zekerheid dat uw nieuwe gietvloer er ligt op het afgesproken moment. Maak daarom nu alvast plannen en loop vooruit op de uitvoering door met G-vloeren een gesprek in te plannen.

Kom naar onze showroom

Onze showroom is in Amsterdam gevestigd en te bezoeken op afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte voor uw nieuwbouwappartement aan te vragen. Kent u andere toekomstige bewoners die ook een gietvloer willen? Verenigt u dan, want G-vloeren biedt als leverancier en uitvoerder voor Polaris in dat geval een aantrekkelijke korting.