Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in Westend Utrecht nieuwbouwwijk

Gietvloeren voor nieuwbouwproject Westend Utrecht

G-vloeren treedt voor het nieuwbouwproject Westend Utrecht op als leverancier en uitvoerder van gietvloeren. Dat betekent dat u uw woning van een vloer kan voorzien die aan de hoogste maatstaven voldoet en perfect past binnen het interieur van uw nieuwe woning. De nieuwbouwwijk Westend Utrecht komt in fasen gereed in Roelofarendsveen. De woningen zijn duurzaam uitgevoerd met een warmtepomp om daarmee vooruit te lopen op gasloos wonen. Aan extra duurzaamheid is gedacht met de installatie van een aantal PV panelen om van zonne-energie gebruik te maken. G-vloeren sluit op het duurzame karakter aan met de realisatie van milieuvriendelijke gietvloeren in een uitvoering naar keuze.

Westend Utrecht: wonen aan het water

Het nieuwbouwproject Westend Utrecht voorziet in een schitterende woonomgeving aan het water. Het project met de nieuwbouwwijk Westend omvat in totaal drie eilanden, namelijk Oostereiland, Middeleiland en Westereiland. De ligging is bovendien optimaal ten opzichte van onder meer Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Westend ligt in Roelofarendsveen en bevindt zich in de driehoek van de voornoemde plaatsen. De waterrijke omgeving voorziet in een natuurlijke uitstraling en daar sluiten de materialen van de woningen op aan. Zo zijn er onder meer woningen met een rieten kap uitgevoerd die het landelijke karakter benadrukken.

Heerlijk wonen met een gietvloer in huis

Het is in een nieuwbouwwijk als Westend Utrecht natuurlijk fantastisch wonen in een waterrijke omgeving. Daarom is het ideaal om het interieur van uw woning daar op aan te laten sluiten. Een gietvloer van G-vloeren vormt daarbij de ideale basis om te voldoen aan de wensen op het gebied van heerlijk wonen.

Onze gietvloeren zijn comfortabel met de nadruk op comfort van het hoogste niveau. Daarbij is er qua kleur van alles mogelijk om de beoogde sfeer in uw huis te bereiken. Heerlijk wonen in uw huis in Westend Utrecht betekent niet alleen dat de woonkamer perfect dient te zijn. Ook de keuken, slaapkamer en andere ruimtes in huis zijn van een gietvloer te voorzien om als ideale basis te dienen. Daarbij is er keuze uit verschillende soorten uitvoeringen om aan alle wensen te voldoen.

Persoonlijk advies

Er zijn natuurlijk allerlei keuzes waar u voor komt te staan bij de indeling en inrichting van uw nieuwbouwwoning van het project Westend Utrecht. Dat weten wij als geen ander, want wij zijn zeer ervaren met de realisatie van gietvloeren voor allerlei nieuwbouwprojecten. Zo treden wij ook op als leverancier in gietvloeren voor het nieuwbouwproject Olympiade in Amstelveen.

Om u bij te staan in het maken van de beste keuze als het gaat om de realisatie van nieuwe gietvloeren in uw woning voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Kom bijvoorbeeld op afspraak langs in onze showroom. Onze expert gaat met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen, de mogelijkheden te bespreken en met u mee te denken. Wij voorzien namelijk altijd in gietvloeren op maat en zo ook voor nieuwbouwwoningen in Westend Utrecht. Bel direct voor een afspraak of vul desgewenst het beschikbare offerteformulier online in.