Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton vloer voor woning in Weesp

Woonbeton vloer voor een woning in Weesp

Wij hebben de afgelopen maanden weer veel mensen blij gemaakt met een nieuwe vloer. Zo ook voor het stel dat voor het aanbrengen van een woonbeton vloer in Weesp heeft gekozen. De voorkeur ging uit naar een vloer met een chique en tevens natuurlijke uitstraling, waarbij eveneens hoge eisen aan het comfort werden gesteld. Daarom is de keuze gevallen op een woonbeton vloer voor een woning in Weesp. Woonbeton is in dat opzicht een vloer die deze wensen vervuld. G-vloeren heeft in juni de woonbeton vloer in de riante woonkamer met open keuken in de woning in Weesp aangebracht. Het resultaat is fantastisch.

Woonbeton vloer met vloerverwarming: topcombinatie

Hoewel een woonbeton vloer van zichzelf al comfortabel aanvoelt, hebben de bewoners toch voor extra warmtecomfort gekozen. Zo heeft G-vloeren naar wens voorzien in een combinatie met vloerverwarming. Het is bekend dat woonbeton en vloerverwarming een topcombinatie vormt als het gaat om de warmtebeleving en het aantrekkelijke rendement. Door de vloerverwarming als hoofdverwarming te laten fungeren, zijn de radiatoren in de woonkamer uit beeld verdwenen. Hierdoor zorgt de woonbeton vloer in de woning in Weesp voor een extra bijzonder effect met betrekking tot de ruimtelijkheid.

Uniek in alles

Een woonbeton vloer is in vele opzichten uniek te noemen met dank aan de veelzijdige eigenschappen. Het echt unieke karakter is altijd gegarandeerd en dus ook voor het stel van de woning in Weesp. Iedere keer dat G-vloeren een woonbeton vloer aanbrengt, is deze op maat samengesteld. Denk daarbij aan een kleur naar voorkeur, maar ook aan eventuele extra opties, zoals in deze situatie de combinatie met vloerverwarming. Het unieke van woonbeton is dat geen vloer hetzelfde oogt. Dat komt niet alleen door het maatwerk, maar vooral ook door de structuur die altijd weer anders naar voren komt. Het gaat hier bij de wijze van aanbrengen om ambachtelijk werk, waarbij de structuur uniek is. Overigens is er rekening te houden met de mate van het verweven effect in de woonbeton vloer. De bewoners van de woning in Weesp hebben bij de woonbeton vloer gekozen voor een rustig en matig betoneffect. Dat blijkt een goede keuze te zijn, want de woonbeton vloer straalt wat dat betreft rust uit en dat past goed in het interieur.

Kleurkeuze: grijstint

Woonbeton vloeren zijn in velerlei kleuren te leveren, waarbij grijstinten onverminderd populair zijn. In de woning in Weesp hebben wij de woonbeton vloer in een bijzonder mooie grijstint aangebracht. Het was voor de bewoners niet heel gemakkelijk om de definitieve kleurkeuze te maken. Dat heeft onder meer te maken met het gegeven dat er nu eenmaal veel bijzondere grijstinten beschikbaar zijn. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een wat donkere grijstint en dat is een uitstekende optie in verband met het riante oppervlak van de woonkamer met open keuken. Het voordeel van een grijstint is natuurlijk ook dat er allerlei kleurencombinaties bij passen, van groen tot rood en van blauw tot geel. Ook zwart en wit staan prachtig bij een woonbeton vloer in een grijstint.