Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Restaurantvloer

De meest onderhoudsvrije en multifunctionele restaurantvloer voor de horeca

Een bestaande restaurantvloer weer helemaal up-to-date maken of een geheel nieuwe restaurantvloer aanleggen, dat doet u met de hoogwaardige gietvloer- en troffelproducten voor keukenvloeren van G-vloeren BV. Wij beschikken over een groot assortiment naadloos aan te brengen polyurethaan producten, epoxy gietvloeren en troffelgietvloeren voor koel- of vriesruimte. Met onze alifatische PU gietvloeren haalt u de meest kleurrijke restaurantvloeren in huis en met onze robuuste troffelvloeren kunt u uw gehele keuken of een koel-vriesruimte voorzien van een zeer mechanisch, chemisch- en thermische belastbare vloerafwerking voorzien. G-vloeren beschikt over een goed op elkaar ingespeeld uitvoeringsteam dat garant staat voor korte doorlooptijden en een professioneel vakwerk voor restaurantvloeren en horecavloeren, uw horecagelegenheid of restaurant hoeft niet voor langere termijn te sluiten.

Horecakeukens en de robuuste troffel restaurantvloeren van G-vloeren BV

Keukenvloeren moeten bestand zijn tegen allerlei belastingen en voldoen aan de meest stringente HACCP-normen. Door het gebruik van robuuste troffelvloeren is dit type restaurantvloeren bestand tegen zowel extreem hoge als lage temperaturen. Koelcellen kunnen gewoon op dit type restaurantvloeren worden geplaatst alsmede zwaar wegende keukenapparatuur. Om het grote aantal eisen waaraan restaurantvloeren moeten voldoen te verduidelijken is het onderstaande lijstje maatgevend:

  • Chemische weerbaarheid - Restaurantvloeren moeten goed te onderhouden zijn en bestand zijn tegen agressieve schoonmaakmiddelen en verontreinigingen
  • Mechanische weerbaarheid - In keukens van restaurants staat zware apparatuur opgesteld (puntbelastingen bij werkbladen, vrieswerkbanken etc..)
  • Gebruiksveilige restaurantvloer - Op restaurantvloeren en binnen keukens wordt gewerkt, dat betekent frequente verplaatsing van mensen en materieel. Looppaden moeten soms voorzien worden van een extra anti-slip coating om veilig werken mogelijk te maken
  • Slijt- en krasvast - Op vloeren van restaurants wordt vaak meubilair verplaatst, keukens worden geschrobd met schoonmaakborstels, door toepassing van een volledig slijtvaste topcoating worden restaurantvloeren tegen al deze behandelingen beschermd
  • HACCP norm - Vooral belangrijk bij keukens die hygiënisch schoon te maken moeten zijn. Het leggen van een troffelvloer behoeft kennis van al deze eisen en richtlijnen

Professionele uitvoering van uw restaurantvloer door G-vloeren

Voor het goed uitvoeren van gietvloeren en troffelvloeren is het noodzakelijk om eerst een strakke en stabiele ondergrond te creëren. Door betonondergronden goed te behandelen komen onze producten het beste tot hun recht. G-vloeren BV beschikt over de noodzakelijke knowhow omtrent betonconservering- en reparatietechnieken zodat wij letterlijk vanaf de grond uw restaurantvloer of horecavloer vakkundig kunnen aanpakken.

Meer weten over onze de aantrekkelijke kortingen op onze restaurantvloeren? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Schoolvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike