Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Scholen | G-vloeren.nl

De duurzame en milieuvriendelijke kunststofvloer voor scholen

Met de Professional kunststofvloerenlijn voor scholen heeft de research en development afdeling van G-vloeren een oplossing gevonden voor de vloerenproblematiek in scholen. De innovatieve kunststofvloerenlijn voor scholen bezit niet alleen een groot aantal unieke eigenschappen, maar is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Op basis van de vele positieve ervaringen die scholen ons rapporteren durven wij te stellen dat de Professional vloerenlijn voor scholen de ultieme vloerafwerking voor scholen is. Wanneer u als school op zoek bent naar een duurzame kunststof vloer voor scholen, dan kunt u bij G-vloeren een keuze maken uit de PU gietvloer, de EP gietvloer, de EP coatingvloer, de grindvloer en de troffelvloer. Al deze kunststofvloeren worden geappliceerd van milieuvriendelijke materialen en zijn bij G-vloeren gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

De unieke eigenschappen van de kunststofvloeren voor scholen

De kunststofvloeren van G-vloeren hebben een groot aantal unieke eigenschappen. Ze zijn duurzaam, slijtvast en kunnen tegen zware belastingen. Daarnaast zijn de naadloze vloeren voor scholen vloeistofdicht en krasbestendig. Mede om deze reden zijn de kunststofvloeren van G-vloeren zeer onderhoudsvriendelijk. Ook op het gebied van veiligheid doorstaan de kunststofvloeren met glans de strenge eisen die er gelden voor scholen. Ze zijn brandwerend en voorzien van antislip, waardoor de kans op uitglijden tot een minimum beperkt blijft. Ook zal het geluidsniveau in de schoolcomplexen aanmerkelijk afnemen, omdat de vloeren voor scholen geluiddempend zijn. Voor docenten, studenten en leerlingen met een allergie zijn de kunststofvloeren van G-vloeren eveneens een uitkomst. Ze zijn namelijk stof- en allergievrij.

De kunststofvloeren voor scholen van G-vloeren zijn in alle kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar. Tevens hebben de kunststofvloeren voor scholen van G-vloeren een extreem snelle uitharding, waardoor zij bijvoorbeeld in de weekenden of avonden kunnen worden geappliceerd. Het grote voordeel hiervan is, dat de lessen gewoon doorgang kunnen vinden en de school niet hoeft te sluiten.

De voordelen van de kunststofvloeren voor scholen:
 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam
 • Brandwerend en veilig
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Volledige keuzevrijheid
 • Geen lesuitval
 • Naadloos en hygiënisch
 • Vloeistofdicht
 • Stof- en allergievrij
 • Kras- en slijtvast
 • Leverbaar in alle kleuren
 • Volledige keuzevrijheid

G-vloeren Nieuws

26 november 2019

G-vloeren voorziet 12 woningen voor de Houthavens Amsterdam

G-vloeren is de specialist in het aanbrengen van gietvloeren in huizen van nieuwbouwprojecten. Het is dus ook niet vreemd dat wij een grote opdracht hebben uitgevoerd voor meerdere bewoners van de Houthavens. In totaal hebben wij...

lees meer
26 november 2019

G-vloeren x Adidas

Adidas heeft contact met G-vloeren opgenomen om een PU Professional gietvloer te laten plaatsen. De PU gietvloer is inmiddels geplaatst in het kantoor van Adidas. Hiermee is er voorzien in een vloer die aan de hoogste eisen van kwaliteit ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike