Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Schoolvloer

G-vloeren BV voor de meest onderhoudsvriendelijke schoolvloer

Waarom zou u aandacht besteden aan de kwaliteit van uw schoolvloer? Het liefst wordt het gehele budget besteed aan het onderwijs voor de kinderen, en toch ontkomt u er niet aan om na te denken over het gebouw en de onderhoudskosten die daar bij horen. Nog niet zo lang geleden is er onderzoek gedaan naar het bouwkundige onderhoud aan scholen met niet al te rooskleurige uitkomsten. Ook schoolvloeren vertoonde behoorlijke slijtages en waren niet bestand tegen het zeer intensieve ruimtegebruik. Als u nadenkt over een ander type vloer voor uw school, denk dan eens na over de lange termijn. Als het gaat over het onderhoud en de duurzaamheid van schoolvloeren dan is er maar één conclusie mogelijk, gietvloeren zijn de ideale manier om een schoolvloer van echte kwaliteit te voorzien. Met maar één grootschalige investering heeft u voor de eerst komende 20 jaar een zeer goed te gebruiken en schoon te maken schoolvloer. Bovendien kunt u PU gietvloeren in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren laten uitvoeren, inclusief de noodzakelijke anti-slipcoatings om kinderen alle ruimte te geven.

Schoolvloer in alifatisch polyurethaan

Alifatisch polyurethaan gietvloeren zijn kleurecht, naadloos en zeer slijtvast. Ze kunnen over elke schoolvloer ondergrond worden aangelegd, zowel betonnen, stenen als houten ondergronden. U hoeft niet echt te zoeken naar een epoxyproduct want die zijn doorgaans iets scheurgevoeliger en in minder leuke creatieve kleuren aan te brengen. Epoxy wordt doorgaans vooral gebruikt in fabrieken en werkplaatsen om mechanische en chemische belastingen te weerstaan. Een epoxy schoolvloer zou weer wel goed gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld het schoollokaal voor handvaardigheid, omdat daar toch vaker met verven en andere vloeistoffen wordt omgegaan. De overige lokalen en gangen kunnen moeiteloos in één werkgang in polyurethaan gietvloeren worden uitgevoerd. G-vloeren BV heeft de laatste jaren veel scholen voorzien van veelkleurige schoolvloeren. Stuk voor stuk schoolvloeren die op een creatieve manier zijn vormgegeven. Elk lokaal kan bijvoorbeeld zijn eigen frisse kleur krijgen. Zo maakt u elke ruimte goed herkenbaar voor alle leerlingen.

Samenwerken met andere scholen om een betere schoolvloerprijs te bedingen

G-vloeren BV levert voor scholen die samenwerken een vaste lage m2 prijs voor een PU schoolvloer. Door op grotere schaal in te kopen kunnen wij de lage grondstofprijs direct in onze applicatieprijs doorbereken. Dus mocht u eerdaags voor de keuze staan om uw schoolvloer een flinke opknapbeurt te geven, denk dan eens aan uw collega's in andere scholen dicht bij u in de buurt. Dat zou voor beide onderwijslocaties zeer gunstig kunnen zijn.

Bekijk meer informatie over onze hoogwaardige epoxyvloeren en PU gietvloeren voor scholen.

Slagerijvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike