Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Sportvloer

Hoogwaardige sportvloeren voor sportaccommodaties en sportscholen

Sportaccommodaties hebben over het algemeen één gezamenlijk kenmerk, de vloeren waarop sport en spel wordt bedreven worden zeer intensief gebruikt. Of het nu om een gymzaal gaat op school of een sportvloer van een fitnessruimte, de belastingen op de vloer door wrijving van al die rubberen zolen is behoorlijk groot. In sommige sportaccommodaties worden sportvloeren dagelijks schoongemaakt, gedweild of met een schrobmachine weer glanzend gemaakt. Rubber is een weekmaker. De zachte structuur van rubber alsmede de grote wrijving en hittevorming tijdens het wrijven over de sportvloer maakt dat het schoeisel strepen achterlaat op de sportvloer. Vooral bij explosieve sporten kan de sportvloer flink worden aangetast door dit type verontreinigingen, vooral als ingetrokken rubber voor langere tijd op de sportvloer aanwezig blijft. G-vloeren BV beschikt over gietvloeren die deze belasting uitstekend kunnen weerstaan. Door toepassing van anti-slipcoatings maken wij de sportvloer zowel ruw als goed te reinigen. Voordeel is ook dat dit type sportvloeren (op kunststofbasis) in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren aan te brengen zijn. Uw sportvloer kan geheel volgens uw wensen worden geappliceerd, zowel in de sportzalen zelf als in aanpalende ruimten als gangen en kleedruimten.

Sportvloer van alifatisch polyurethaan of epoxy

Een squashzaal, een badminton veld, het zijn typische voorbeelden van sportvloeren die over tal van hele specifieke eigenschappen moeten beschikken die het spel niet hinderen. Sportvloeren van squashhallen worden uitgevoerd in hout zodat het balletje ook weer makkelijk opstuitert. Maar voor aerobic- en fitnessruimte kan juist een PU gietvloer zeer goed werken omdat deze kan worden belast met zowel mechanische als chemische belastingen. Fitnessapparatuur kan moeiteloos op dit type vloeren worden geplaatst en bij hogere belastingen kan een epoxy gietvloer de juiste oplossing zijn. G-vloeren BV brengt alle belastingen op de sportvloer goed in kaart voordat wij met een advies komen. Het is belangrijk om al deze feiten over een sportvloer in kaart te brengen omdat het doorgaans om een flinke investering gaat. Bekijk hier wat bij het bepalen van gietvloer kosten allemaal komt kijken.

Sportvloeren voor een vaste lage m2 prijs

Bent u op zoek naar een uitstekende kwaliteit sportvloer voor uw sportaccommodatie? Voor sportvloeren van meer dan 200m2 biedt G-vloeren BV aantrekkelijke kortingen op onze epoxy en polyurethaan producten. Tevens profiteert u van onze handige budgetcontrole en trajectinstrumenten om de gehele uitvoering strak te plannen en te monitoren. Wij minimaliseren de droogtijd zodat uw sportaccommodatie weer snel in bedrijf is. G-vloeren BV inspecteert de ondergrond met onze technische experts en zorgt ervoor dat uw sportvloer tot in lengte van jaren uitstekend te onderhouden is.

Bekijk meer informatie over onze hoogwaardige epoxyvloeren en PU gietvloeren voor sportvloeren.

Stalvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike