Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Stalvloer

Stalvloeren en loopvloeren voor melkstallen

Voor het voeren van een melkveebedrijf heeft u als bedrijfsvoerder een reeks van vergunningen nodig, uiteraard ook een milieuvergunning en alles wat daar bij hoort, zoals een inrichting die voldoet aan bijvoorbeeld de "Regeling Ammoniak en Veehouderij". Ook uw stalvloer moet voldoen aan het type stalvloeren dat genoemd wordt in deze RAV-lijst. Voor het zorgvuldig uitvoeren van een stalvloer zult u zich moeten buigen over de diverse vloertypen die hier voor gelden. G-vloeren BV is specialist op het gebied van de toepassing van gietvloeren voor melkveehouderijen, wij brengen op professionele wijze stalvloeren aan die voldoen aan de meest stringente eisen.

Gietasfalt op stalvloeren van melkveebedrijven

Stalvloeren moeten niet al te ruw zijn maar ook niet al te glad. Het oppervlak moet een goede bodem zijn voor de klauwen van rondlopend vee en moet uiteraard makkelijk schoon te houden zijn. Een bijzonder goed vloerafwerkingsproduct is gietasfalt. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat zeer goed bestand is tegen zuren en agressieve stoffen. Een stalvloer van gietasfalt heeft een niet al te ruwe maar wel stroeve structuur. Gietasfalt kan ook voor de renovatie van een stalvloer gemakkelijk worden ingezet want het is goed aan te brengen over bestaande betonnen stalvloeren. De vloeistofdichte eigenschappen van het materiaal bevorderen de bodembeschermende eigenschappen van de totale stalvloer. Sinds het Besluit huisvesting in werking is getreden, is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkeling van stalvloeren met bepaalde oppervlaktestructuren in gietasfalt die zowel goed scoren op beloopbaarheid en comfort als op gebied van ammoniakemissie. Voor het op de juiste wijze aanbrengen van een stalvloer met gietasfalt heeft u een professional nodig die de juiste hechting op bestaande betonvloeren kan garanderen. Ook het verwerken van afschot in stalvloeren van gietasfalt is een zaak van de specialist. G-vloeren BV heeft ruime ervaring met bovenstaande werkzaamheden en kan uw stalvloer voorzien van de meest optimale afwerking.

Epoxyvloeren voor paardenfokkerijen en maneges

Voor bedrijven waar minder stringente voorwaarden gelden voor stalinrichting en emissie, kunnen epoxyafwerkingen voor de stalvloer een probaat middel zijn om de stalvloer duurzaam en onderhoudsvrij te maken. Denk daarbij aan stallen voor paardenmaneges of kinderboerderijen. Bij G-vloeren kunt u kiezen uit een groot assortiment coatingsystemen en gietvloeren op basis van epoxy. Epoxygebonden afwerkingen zijn als stalvloer geheel naadloos aan te brengen en hebben een dusdanige sterke toplaag dat agressieve chemische en zware mechanische belastingen makkelijk worden opgevangen. Het materiaal leent zich dan ook uitstekend voor agrarische bedrijven die over een vloeistofdichte vloer moeten beschikken en daarvoor vergunningsplichtig zijn. Meer over epoxy gietvloeren vindt u hier.

Wilt u op maat advies omtrent de meest optimale vloerafwerking voor uw stalvloer? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Supermarktvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike