Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Vloer kapsalons

Vloeren kapsalons hygiënisch schoon te houden met naadloze gietvloeren

Een kapsalonvloer heeft in de loop der jaren heel wat te verduren. Kappersvloeren die opgebouwd zijn uit tegelwerk of plavuizen verweren en de voegen tussen het tegelwerk vervuilen. Bovendien wordt in kapsalons gewerkt met waterstofperoxide en kleurstoffen, wel of niet in de vorm van spuitbussen. En een beetje kapper maakt zijn vloer elke dag schoon met een hygiënisch schoonmaakmiddel. Uw kappervloer moet tegen al deze belastingen bestand zijn en daar kan G-vloeren als gietvloerspecialist u zeker bij helpen. Wij beschikken over een hele reeks comfortabele en op maat in te kleuren vloeren voor kapsalons, zowel in polyurethaan als epoxy. Met een kapsalon vloer van G-vloeren haalt u een chemisch weerbare en zeer onderhoudsvriendelijke vloer in huis. Deze is zeer snel schoon te maken en is bovendien anti-allergeen. Vuil en stof kunnen niet op het oppervlak vast blijven zitten. Onze gietvloeren worden zacht elastisch uitgevoerd en hebben uitstekende contactgeluiddempende eigenschappen.

Een stijlvolle vloer voor de kapsalon met alifatische polyurethaan

Alifatische polyurethaan is een zeer geschikt product voor de moderne kapsalonvloer. Door toevoeging van zeer hoogwaardige pigmenten en een sterke topcoating wordt verkleuring voorkomen. Uw kappersvloer wordt geheel naadloos uitgevoerd en behoudt nog jaren zijn technische en esthetische eigenschappen. Dit type kapsalon vloeren kan in duizenden kleuren en tinten worden uitgevoerd, ook in zogenaamde neutrale betonlook kleuren voor zeer moderne interieurs. Voor de moderne kapperszaak biedt een PU gietvloer tal van voordelen; onderhoudsgemak, hygiëne, een prachtige egale kleurstelling en een zeer slijt- en krasvast oppervlak.

Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op kappersvloeren

Bij G-vloeren ontvangt u een vaste korting op onze kappersvloeren inclusief een aantrekkelijke garantie van maar liefst 5 jaar op de alifatische PU gietvloer. Ons uitvoeringsteam kan binnen een week een totale gietvloer voor u aanleggen en dat betekent weinig omzetverlies door snelle droogtijden van onze producten. Uw kapsalon vloer kan mogelijk worden afgewerkt met zeer hoogwaardige topcoatings die in anti-slip of transparant kunnen worden aangebracht. Ook voor een totale renovatie van bestaande kapsalonvloeren bent u aan het juiste adres. Het is soms mogelijk de gietvloer gewoon rechtstreeks aan te leggen over bestaand tegelwerk of plavuizen.

Meer weten over de voor u meest optimale kapsalon vloer? Onze technische adviseurs komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Bel met 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl.

Wasstraatvloer en wasserettevloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike