Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Galerijvloer

G-Vloeren is dé specialist als u op zoek bent naar een galerijvloer. G-Vloeren maakt gietvloeren in alle soorten en maten. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Belangrijke eigenschappen voor een galerijvloer.

Galerijvloer op maat- alle goede eigenschappen verenigd in uw eigen ontwerp

We leveren een galerijvloer op maat. Het kan bijvoorbeeld gaan om een polyurethaan gietvloer als de situatie zich daarvoor leent. Een galerijvloer kan echter ook gemaakt worden van een epoxy kunsthars. Wij adviseren u graag en nemen een kijkje ter plekke om u maximaal van dienst te kunnen zijn.

Galerijvloeren die mooi, duurzaam en voordelig zijn!

De voordeligste galerijvloer wordt gemaakt van een coating. Helaas is niet iedere situatie geschikt voor deze oplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen graag vrijblijvend een offerte uit.

Galerijvloer die origineel, onderhoudsvriendelijke en hygiënische is

Wij gaan samen met u aan de slag om een originele galerijvloer te ontwerpen. Veel is mogelijk. De galerijvloer van G-Vloeren is in vele kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Daarnaast zijn gietvloeren zijn duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Stofzuigen is meestal niet eens nodig. Gewoon de Swiffer erover en klaar. Ideaal voor uw galerijvloer!

Wilt u meer weten over een galerijvloer

Meer informatie over onze galerijvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie galerijvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere fraaie vloermogelijkheden.

Garagevloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike